shopping for ørepropper

shopping for ørepropper

Ørepropper leveres i forskjellige former og størrelser. De er laget for mange formål, slik at de er laget av forskjellige materialer. Materiale påvirker sterkt for støyreduksjon rating (NRR). Avhengig av hva dine behov er, vil du se etter spesielle egenskaper i ørepropp. Og du vil ta hensyn til hva slags materiale du finner komfortabel
en.
Kjenn formålet med ørepropper. Dette er viktig for å avgjøre den typen som du trenger og det materialet som de er laget av. Hvis du trenger å være i stand til å snakke og høre, må du ha en lavere støyreduksjon rating (NRR) på ca 22 desibel. Men hvis du trenger å overdøve støyen nesten fullstendig, må du ha en høyere NRR på 32 eller mer.
To.
Avgjør om du trenger bruke én eller gjenbrukbare øreproppene. Singelen bruk de er vanligvis laget av høykvalitets silisium og er dyrere, vanligvis koster $ 5 til $ 10 for en enkelt par, som i 2010. Den gjenbrukbare plugger er laget av billige materialer og bare koste $ 2 til $ 3 for flere par.
tre.
Finn materialet som er mest komfortabelt for deg. De tre hovedtyper av materialet som brukes i øreproppene er skum, silisium og voks. De fleste opplever at skummet plugger er mer behagelig for lengre tids bruk, men de har som regel en lavere støyreduksjon. Voks og silisium er bra for høyere støyreduksjon, men er ikke like komfortabel hvis du trenger å bruke dem i flere timer. Eksperimentere og finne hva som passer deg best.


Relaterte artikler


grønn bag shopping ideer
hvordan unngå feil i kids sko shopping
hvordan du gjør din handleliste arbeid når shopping
kategorier av dagligvarer shopping elementer
hvordan å reparere huljern i møbler
hvordan å bruke gratis shopping kuponger på cvs
shopping for ørepropper