hvordan å lage en mosaikk salongbord

hvordan å lage en mosaikk salongbord

Lag en original mosaikk salongbord med en designer utseende, men en bruktbutikk butikk prislapp. Bruk leftover, avviklet eller åpne lager keramiske fliser å designe et møbel du vil være stolt av å legge til ditt hjem innredning. Det er en tilfredsstillelse av resirkulering og bringe nytt liv til kasserte møbler

Du trenger:.
Salongbord base
Vernebriller.
Hansker.
Mask.
Hammer.
Fliser, assorterte farger.
Fliselim.
Grout.
Fugemasse sparkel.
Sponge.
Bucket.


en.
Recycle et salongbord med en setter inn, lett å finne på loppemarkeder eller garasje salg. Fjern den opprinnelige sette skal brukes som et mønster for det nye mosaikk toppen. Rengjør og lakkering eller maling bunnen av stuebordet, hvis nødvendig.
To.
Klipp et stykke kryssfiner den eksakte størrelsen av den opprinnelige innsatsen. Sand kantene, og deretter trekke den utformingen du vil bruke for mosaikk din. Trace disposisjonen med en permanent markør.
Tre.
Velg og bryte flisen brikker i et utvalg av størrelser. Bruk et badehåndkle for å beskytte og hindre at brikker fra flygende, bruk vernebriller og nøye bryte fliser med en hammer.
Fire.
Lim stykkene, arrangere fargene i utformingen du har tegnet, med flislim. Når du er fornøyd med designen, er du klar til å forberede fugemasse.
Fem.
Bland den fargede fugemasse i henhold til instruksjonene på pakken. Spre fugemasse som dekker hele overflaten, inkludert alle de sprekker, med en fugemasse sparkel. Fjern all overflødig fugemasse, og tørk av med en fuktig svamp. La det tørke helt før du setter den vakre mosaikken setter på stuebordet.

Tips og advarsler


 • Denne prosessen kan også brukes til å dekke en patio tabell overflate.


 • Relaterte artikler


  Slik makeover en rotete bokhylle
  hvordan å gjenopplive en stokk sete
  hvordan du installerer en seng rail
  hvordan å bygge en tre lags hjørne kuriositeter sokkel
  hvordan bygge mudroom skap
  hvordan å lage et hodegjerde ut av vinduet skodder
  hvordan å reparere tabellen drop-leaf støtter
  hvordan å bygge en garasje arbeidsbenken
  hvordan å gi en stol nytt liv
  hvordan å opprettholde en vannseng