hvordan å lage en benk ut av en headboard

hvordan å lage en benk ut av en headboard

Mange ville vurdere en gammel hodegjerde som ikke lenger nyttig. Men disse vakre gamle relikvier har potensial til å bli en nydelig og funksjonelt møbel i hjemmet ditt, som en hodegavl benk. Resirkulering en hodegjerde og diverse utklipp av trelast til et hodegjerde benk vil holde våre fyllplasser fra overfylte med nyttige ting, og av potensialet i andre elementer som bare venter på en makeover

Du trenger:.
Hodegavl
2-av-fire plater.
Resirkulert planker på setet.
Tre-tommers treskruer.
To-tommers treskruer.
Målebånd.
Blyant.
Gjæringssag.
Bor, liten bit og skrutrekker bit.
Sander.
Paint.
Pensel.


en.
Mål bredden på headboard. Klipp toseters skinner fra de 2-by-4s, ved hjelp av denne målingen. Disse seteskinnene er for forsiden og baksiden av setet rammen.
To.
Cut to side seteskinnene, 15 inches lang, fra 2-av-4.

3.
Plasser begge lang sete skinnene på sine sider og parallelt med hverandre. Separate skinnene og sett siden seteskinnene mellom de lange skinner på hver ende og skaper et rektangel-formet ramme. Bore to pilot hull gjennom hver ende på utsiden av den lange seteskinnene og inn i endene av siden seteskinnene. Skru de tre-tommers treskruer inn piloten hull for å feste.
Fire.
Cut to 2-av-4s 18 inches lang, for foran bena på hodegjerdet benken.

fem.
Stand i to-by-4 bena i hjørnene langs den ene siden av setet skinnen rammen. Bore to pilot hull fra utsiden av rammen, gjennom hver av beina. Skru de tre-tommers treskruer inn piloten hull for å feste.
6.
Mål 18 inches opp fra bunnen av headboard. Bore to pilot hull fra innsiden baksiden av setet jernbane rammen og gjennom headboard. Skru de tre-tommers treskruer inn piloten hull for å feste.
7.
Mål bredden på benken setet fra side til side. Cut nok resirkulert boards til å dekke hodegjerdet benk. Space styrene til å passe jevnt. Bore to pilot hull gjennom begge ender av hvert bord og feste dem til setet rammen ved hjelp av to-tommers treskruer.
8.
Sand eventuelle grove kanter og overflater på hodegjerdet benken.
9.
Paint headboard benken. La malingen tørke. Gjenta med flere strøk etter behov.

Tips og advarsler


 • For queen-eller king-size hodegjerder, kuttet en ekstra 15-tommers tog fra de 2-by -4s og sett den over innsiden midten av setet rammen for ekstra støtte. Ikke prøv å omgå bruken av pilot hull. De vil hindre at treet fra å splitte når du setter inn skruene.


 • Relaterte artikler


  Slik restring en patio paraply
  hvordan å reparere en ødelagt eller mangler strand av wicker
  om møbler treningsmatter for hunder
  hvordan å lage en bordplate zen hage
  hvordan splitte røsting på propan BBQ
  hvordan å male en hylle
  hvordan å montere brakettene til sokkel sider
  hvordan du velger en tv skap
  hvordan å bruke en ergonomisk stol riktig
  hvordan å lage en moderne plass for barna