Hitchcock stol historie

Hitchcock stol historie

. Hitchcock stoler er en av de mest populære typene av collectible antikke stoler og har resultert i tusenvis av samlere, som higer stilen på denne langvarige amerikanske bærebjelke

Hva en Hitchcock Chair Looks Like

Liket av en Hitchcock stol er vanligvis laget av mørkt tre. Setet er vanligvis består av spanskrør, siv eller tre. Et felles trekk for en Hitchcock stol er stensilert design av blader og frukt malt på den mørke skogen.

Grunnlegger av Hitchcock Chair

Lambert Hitchcock grunnla Hitchcock Chair Company i 1818. Selskapet, som ligger i Connecticut, opprinnelig masseproduserte leder deler laget av ulike tre, som eik, lønn og bjørk. Til slutt, som hans virksomheten utvidet, begynte Hitchcock selge ferdig møbler, derfor tilnavnet navnet "Hitchcock Chair. "

Om Lambert Hitchcock

Lambert Hitchcock ble født i Cheshire, Conn, i juni 1795. Som sønn av en revolusjonær soldat, ble Hitchcock tvunget til konkursen i 1829, da hans virksomhet ble overført til forvalterne. Men, fortsatte Lambert Hitchcock å ha en fremtredende rolle i virksomheten etter denne utviklingen.

Verdi

Den opprinnelige prisen på en Hitchcock stol var $ 1,50. Mye har forandret seg gjennom årene. Det er nå mange samlere av Hitchcock stoler og de er en mye ønsket antikke element. Avhengig av tilstand og alder på stolen, kan en original hente oppover på flere hundre dollar eller mer.

Hvor befinner Hitchcock Stoler

Hitchcock stolene produseres ikke lenger nye. De kan imidlertid finnes på antikvariater, auksjoner, på internett, og hvis du er heldig, kanskje også på en eiendom eller verft salg.

Fun Fact

Selv i de tidlige stadier av selskapet, produserte Hitchcock 15 000 stoler per dag. Til tross for den høye produksjonen, ble stolene den enkelte i sin egen rett på grunn av de varierte spraye og former.


Relaterte artikler


hvor å fastsette sengs skinner
rengjøring og gjenopprette antikke møbler
hvordan gjøre det enkelt beeswax møbelpolish
hvordan å kjøpe en Recamier sofaen
hvordan gjøre nattbord
hvordan re-finish spisestuestoler
hvordan å bygge en king size vannseng
hvordan ta vare på tre spisebord
male møbler å gjøre det ser gammelt
Slik velger du et salongbord når dekorere