Maleriet metal utemøbler teknikker

Maleriet metal utemøbler teknikker

Forvandle gamle metal utendørs møbler med et nytt strøk med maling. Maling av metall utendørs møbler er rett og slett en prosess med skikkelig rengjøring teknikker, etterfulgt av en anvendelse av primer og deretter etterbehandling med ett eller to strøk med maling og polyuretan. Enten du spray, rulle eller pensel på farge din, maleriet ditt utemøbler vil lyse opp din uteplass

Rengjøring

Fjerne. noe rust, peeling maling eller rusk fra metall utendørs møbler før maling er nøkkelen til en glatt og slitesterk overflate. Den beste måten å fjerne rust fra metal er å gå over de berørte områdene med en stålbørste. Denne teknikken er en enkel, men viktig, del av maleriet ditt metall møbler. Hvis du lar rust på overflaten, vil den vise gjennom grunning og maling, skape ujevnheter på overflaten av møbler. Etter å ha fjernet alt av rust og rusk, spray møblene med vann for å fjerne løse partikler. La metal tørke helt, og tørk over møblene med en eddik fuktig klut for å fjerne fett og smuss. Primer vil ikke følge en våt overflate, så sørg for å la møblene tørke helt før du prime.

Priming

Prime overflaten av utendørs møbler med en primer spesielt utviklet for utvendig metall applikasjoner. Hvis møblene har intrikate design, kanskje du foretrekker en spray på primer som søknaden er lettere enn med en børste på produktet. Du kan finne primere og maling for metall på ditt lokale hjemme butikken. Hvis du sprøyter, gjelder en glatt pels med en side-til-side bevegelse, som begynner på toppen og jobb deg nedover møbler. Vær nøye med å holde spray kan flytte, la det fokusert på ett sted for lenge vil resultere i en maling dryppe eller løpe. Hvis du bruker en pensel for å bruke primer, er den beste teknikken for å dyppe penselen i primer, fjerne det meste av malingen ved å skrape av hårene på siden av kan og deretter børste på primer med jevne jevne tak . Fjerne det meste av primer før du bruker den til møbler vil forhindre rennende maling. Du bør la primeren tørke helt i henhold til produsentens anvisninger.

Maleri

Maleri dine møbler av metall er svært lik grunning det, men malingen vil gå på mer jevnt og enkelt enn primer. Sørg for å bruke en maling formulert for utendørs metal applikasjoner. Velg maling applikatoren basert på utformingen av utemøbler. Igjen, er spray maling veien å gå hvis møbler har intrikate kurver, men du kan også påføre malingen med en liten rull på en flat overflate eller en pensel på buede ben eller stolen rygg. For en mesh metall table top, rulle malingen er den enkleste og raskeste teknikk å bruke. Roll under bordet først, snu den og tørk den øverste overflaten med en fuktig klut for å fjerne noen av maling som kom gjennom mesh. La overflaten tørke før rulle maling på bordplaten. Etter at malingen tørker, gjelder et annet lag om nødvendig. Når du er ferdig med maling av møbler av metall, la det tørke helt og bruke en utvendig karakter polyuretan toppstrøk for å beskytte lakken mot fuktighet og andre utendørs elementer. Du kan spray på polyuretan for en rask og enkel finish.


Relaterte artikler


hvordan å reparere bassenget møbler
hvordan å ordne patio møbler
hvor å restaurere gamle møbler
hvor å fjerne sigaretten lukt fra tre møbler
om møbler utsalgssteder
hvordan du rengjør flekker fra møbeltrekk
hvordan man kan kjøpe møbler
hvordan å lage en boks plattform sengebunn
hvordan gjøre sovesofa puter
hvordan å bygge en knelende stol