TEMPUR-pedic problemer

TEMPUR-pedic problemer

Tempur-Pedic er et minne-skum madrass. Noen reklamer hevder det er NASA-teknologi, men dette er bare delvis sant. NASA har opprettet den viskoelastiske skum mens du søker etter materiale som vil absorbere de G-krefter som oppstår under romfergen oppdrag. Selv NASA skapt av teknologien, det romorganisasjonen aldri brukt det. Nå er det som brukes av offentligheten som madrassen materiale, men forbrukerne velger flere tilbakevendende problemer med madrassen

Du trenger:
liten lommelykt

Madrass profil Tempur-Pedic er et viskoelastisk skum. Dette betyr at den ikke har metall kilder, og det er ikke en enkel brød av skum. Snarere er det ligner på polyuretanskum kilder. Det er mange produsenter av skum madrasser, men det opprinnelige Tempur-Pedic produsenten er basert i Sverige og hevder overlegen teknologi i forhold til sine konkurrenter. I de fleste tilfeller, er dommeren forbrukeren.

Fordeler

Hvis du er i markedet for en ny madrass, kan du besøke madrass butikker for å teste ulike madrasser før du kjøper en. Consumer anmeldelser og produkt nettsteder peker på flere fordeler av Tempur-Pedic madrass. Madrassen er fast, og de med ryggproblemer nyte den støtten den gir. En annen kunde påpeker at når ektemannen kommer i seng, madrassen ikke skråningen ned som en vanlig innerspring madrass gjør. Atter andre foretrekker måten madrassen oppfyller sin kroppsfasong. Den 20-års begrenset garanti som tilbys av selskapet øker forbrukernes tillit til Tempur-Pedic madrass.

Problemer

Flere problemer gjentatte ganger overflaten i vurderinger av kunder som har kjøpt Tempur-madrasser Pedic. Noen kunder klager over at madrassen avgir skadelige lukt, men ifølge Tempur-Pedic produsentens hjemmeside, bør lukten forsvinne i løpet av få dagers bruk. En annen vanlig innvending er at madrassen reagerer på temperaturendringer og blir hard i kaldt vær og myke i varmt vær. Den nettside sier at dette er karakteristisk for madrassen. Det er tips på nettsiden for å unngå langvarige problemer med omgivelsestemperatur endringer. De fleste kundene er innholdet det første året eller så, og så klager de på sagging madrasser. En anmelder indikerte at problemet ligger i en av fordelene av madrassen --- minnet skum. Madrassen bruker kroppens varme for å myke opp og forme seg til kroppen, og gir komfort og støtte. Den samme prosessen fører til at madrassen å dekke mer av kundens huden mens du sover, og dermed gir for oppbevaring av varmen. Skin kan ikke puste når dekket av polyuretan-baserte skum, uansett hvor behagelig den skum kan være. Noen føler også fast i formen at madrassen har gjort rundt dem. Det forhindrer dem fra å kunne skifte posisjoner komfortabelt.

Hensyn

Madrassen er dyre. Den mest økonomiske queen size madrassen koster mer enn $ 1,000. Tempur-Pedic tilbyr en 90-dagers ingen risiko prøvetid, men betaler kunden porto og ekspedisjon på avkastningen. For tiden tilbake avgifter starter på $ 175.


Relaterte artikler


om møbler re-møbeltrekk
dekorere med rustikke møbler
Maleriet vs farging møbler
hvordan gjøre en rimelig skrivebord
hvordan å pakke møbler for et trekk
hvordan holde utendørs patio møbler rent
hvordan man kan kjøpe en brukt sofa
TEMPUR-pedic problemer
hvordan å lage en tre bokhylle
hvordan å male sponplater møbler