beste måtene å ordne møbler i et lite soverom

beste måtene å ordne møbler i et lite soverom

Når du bor i en tett, lite soverom, ønsker du å ha så lite møbler som mulig. Måten du ordne møblene direkte påvirker din oppfatning av hvor mye plass du har i rommet. Sett deg ned og tegne ut dine møbler planen på et stykke papir før du begynner å flytte elementer rundt

Bed-resepsjon Kombinasjon og Bed /resepsjon. plassering

Når det er mulig, kombinere to stykker møbler til én. Du kan gjøre dette med en seng-skrivebord kombinasjon. Det er satt opp som en køyeseng, kun den nederste "bunk" er et skrivebord der du kan arbeide. Plasser denne bed-desk kombinasjonen på den ytterste veggen fra døren din. Du ønsker å langs veggene, slik at det blir en tom plass midt i rommet, selv om det bare er på størrelse med en liten gang.

Hvis du ikke ønsker eller har et bed-desk kombinasjon, plassere pulten nærmest et vindu mot den samme veggen der bed head (eller fot) møter veggen. Plasser skrivebordet en fot eller så bort fra sengen eller på den andre siden av vinduet.

Et skap som regel vil bli bygget mot venstre eller høyre hjørne på en vegg, men hvis noen grunn din skapet er mot midten av veggen som ligger tvers fra soverommet døren, plassere sengen hodet eller foten mot det motsatte veggen, i flukt med venstre side av rommet. Plasser nattbordet til høyre for sengen (hvis det er nok plass --- hvis ikke, vurder nixing nattbordet) og sette skrivebordet på samme vegg som døren.

Tall Byråer

I stedet for å bruke lange dresser skuffer, kjøp høye byråer, slik at du kan dra nytte av vertikal plass. Plasser byrået ved foten eller hodet av sengen eller bed-desk (avhengig av hvilken ende peker ut fra veggen). Hvis du bor i et område som er berørt av jordskjelv, plasserer kommoden mot veggen ved foten av sengen.

Hvis et skap døren er på samme veggen som sengen, flytter kommoden til tilstøtende vegg, utenfor rekkevidde av skapdøren.

Nattbord

Hvis du har en nattbordet , plasserer den rett ved siden av hodet på sengen. Vurder slippe nattbordet fra rommet hvis skrivebordet vil bli satt rett ved siden av sengen din, som hjørne av skrivebordet kan doble som en nattbordet å holde vekkerklokken.

TV Stand

Hvis rommet har en TV, plasser TVen står mot den motsatte veggen av der sengen var plassert. Du bør alltid plassere fokuspunkt (hvor mesteparten av oppmerksomheten vil gå) tvers over rommet fra sengen.

vurdere å sette et TV-stativ montere på veggen slik at du kan ha mer plass å bevege seg rundt i lite soverom. Igjen, montere dette på motsatt vegg fra hvor du vil sove.


Relaterte artikler


hvordan å lage et unikt sett av kaffe eller avslutte tabeller
hvordan å kjøpe en sofa Slipcover
hvordan å bygge en tavle
hvordan å male provinsen stil møbler
hvordan bygge en pjokk seng
gratis planer om å bygge en køyeseng
hvordan å reparere tøy møbeltrekk
hvordan å bygge en furu bad forfengelighet
hvordan å reparere skjev finér møbler
hvordan du legger millwork trim en bokhylle