bruksområder for et underholdningssenter

bruksområder for et underholdningssenter

Underholdning sentre ble svært populær på 1980-tallet med fremveksten av videospillere og spillkonsoller. De har også gitt et sted å oppbevare CD, spill og kassetter. De fleste widescreen-TV ikke passer godt inn i eldre underholdning sentre, og som et resultat mange synes de har ikke bruk for dem, og størrelsen gjør disposisjon et problem for noen mennesker. Imidlertid kan underholdning sentre brukes til andre ting enn TV-en

Garage Garasje

Det store utvalget av områder på et underholdningssenter gjør det perfekt for lagring av garasjen elementer. Over tid, de fleste garasjer bli en uorganisert samling av kasserte søppel, men en underholdnings senter kan bidra til å gjøre garasjen organisert og ryddig. De fleste underholdning sentre ikke har en rygg som ikke er et problem når du plasserer dem mot en garasje veggen.

romdeler

Et underholdningssenter i noen tilfeller kan fungere veldig bra som en romdeler i stedet for perler /gardiner eller en ny vegg. Hvis underholdningssenteret har en back, fjerne det skaper lagringsplass mellom to rom som deler et formål. For eksempel, hvis du bruker den til å dele kjøkken og spisestue, kan underholdningssenteret være et sted å holde plater, sølvtøy eller smakstilsetninger.

Sibling Dividers

Som en avlegger til en romdeler, vurdere underholdningssenter som en måte å dele et stort soverom mellom søsken. Tenåringer liker spesielt for personvernet, og hvis soverommet er stor nok eller underholdningssenter små nok, du kan passe det inn i et soverom å gi søsken, eller to eller flere personer deler et rom, en følelse av sin egen plass. Del områder av underholdningssenteret likt, og la to personer til å bruke det til klær, bøker, samleobjekter eller videospill.

Closet

Veldig stor underholdning sentre, og spesielt den type med dører festet, kan snus i små skap. Med noen enkle forandringer, kan et underholdningssenter blitt et sted å lagre skjorter, sko, vesker, slips, vester, gensere og andre elementer av klær som ikke tar opp mye vertikal plass. Selv de uten dører kan gjøres om til et lite kott området hvis du kan gjøre stabler ryddig og estetisk tiltalende.


Relaterte artikler


hvordan du tar en boks våren hverandre
hvordan bygge en lekeplass picnic bord
hvordan du bruker ferdig sammensatte til tre møbler
hvordan bygge kjøkkenskap hyllene
hvordan å farge en skinnsofa
Hvordan rengjør du hvite kurvmøbler?
Amish tre møbler
hvordan bygge en seng headboard
Slik Trekke en hvilestol
fjerne blekk fra skinnseter