gjør-det-selv: innebygde bokhyller

gjør-det-selv: innebygde bokhyller

Innebygd i bokhyllene er en ideell måte å legge betydelige mengder lagring og display plass til nesten alle rom. Vurderer å bygge bokhyller rundt en peis eller et vindu, skaper en full vegg av hyller i en spisestue eller installere innebygde bokhyller rundt et kontor eller bibliotek. Mens installere innebygd i kabinettet er ikke en enkel gjør-det-selv-prosjektet, er det ganske gjennomførbart å bygge fra grunnen av hvis du har trearbeid erfaring eller endre innkjøpte komponenter hvis du ikke

Du trenger:.
Sketch padGraph papir.

Fra Scratch

Du kan konstruere dine egne innebygde bokhyller med bord trelast, kryssfiner og listverk kjøpes hos din lokale Oppussing sentrum. Mål nøye for innebygde moduler, spesielt hvis du bygger rundt en peis, vindu eller andre arkitektoniske element. Det kan være lurt å ta med enten hyller eller kronen til å forene de enkelte enheter rundt et vindu eller en dør. Hvis du foretrekker det, kan du bruke kjøpt kabinettet som base for innebygde bokhyller. Dette gjør det mulig for lukkede lagringsplass for media elementer, leker eller spill samtidig la rikelig med åpne hyller over.

The Look of Innebygd Ins

Hvis du vil at utseendet til innebygde bokhyller uten helt fremmed arbeid bygge dem på egen hånd, kan du være i stand til å tilpasse lager hyller enheter for å lage utseendet på innebygde ins i ditt hjem. Mål space nøye og shoppe for hyller enheter som kan kombineres for å passe inn i rommet. Velg en enkelt farge eller finish. Hvis du prøver å holde kostnadene lave, kan du se på MDF hyller, så tenk svart, hvitt eller en espresso finish for en mer polert look. Innkjøp krone lister i ditt lokale Oppussing sentrum og male dem til kamp eller kontrast med base hyller farge. Hvis du har trim i ditt hjem, finish molding å matche. Installer lister langs topper og bunner i hyller enheter for å gi inntrykk av bygde-ins. Sørg for å sikre hyllene på veggen med monteringsbraketter for sikkerhet og stabilitet.

Decorating Din Innebygd moduler

Mens ekstra hyller er nyttig i alle hjem, dekorere ditt innebygde ins godt er viktig å unngå rot og messiness. Bruk lined kurver til å holde paperback bøker, DVDer eller CDer på den innebygde bokhyller. Vurder å fjerne støv jakker fra innbundne bøker for å skape en mer enhetlig utseende. Reserve noen plass for attraktive vise elementer, inkludert små nips og statuer, keramikk stykker eller glass. Hvis innebygde bokhyller er i et kjøkken eller spisestue, vurdere å bruke dem til å vise retter eller kjøkken samleobjekter, samt kokebøker.


Relaterte artikler


hvordan å lage en myk madrass fastere
gjør et veggskap
Slik Refinish eikemøbler
hvordan du velger ut et hjemmekontor skrivebord
hvordan bygge gulv til tak bokhyller
hvordan ta vare på utendørs teak møbler
hvordan du bruker en to-tone finish til møbler
hvordan å forbedre støtten av sengen slats
hvordan å bygge en tv heis
hvordan å bygge en furu bad forfengelighet