hva er Pulaski møbler?

hva er Pulaski møbler?

En produsent av tremøbler basert i Virginia, fikk Pulaski Furniture Company siden starten i 1955 med en enkelt plante i en liten, økonomisk deprimert byen. Siden den gang har selskapets ledere utvidet virksomheten ved å fylle nisje markeder for varer som sporadiske møbler, raritetskammer og bestefar klokker, så vel som fine, eksklusive møbler suiter

Early Years

Fred Stanley, Sr, Grunnla og CB Richardson Pulaski Møbler Corporation i 1955 i den lille Virginia byen med samme navn. Partnerne anskaffet et lukket RCA Victor anlegg i sentrum Pulaski og startet produksjon beskjedent priset soveromsmøbler som Pulaski Finer og Møbler Corporation.

De første årene var noen ganger vanskelig som selskapet kjempet for å opprettholde kontantstrømmen og oppfylle sine finansielle forpliktelser. Men i 1960, kjøpte Pulaski Morris Novelty Corporation, en produsent av sporadiske møbler som små bord, i et trekk som viste seg å være et vendepunkt for selskapet.

Når det kjøpt Morris nyhet, Pulaski også kjøpt en ny fabrikk i Martinsville, Virginia Eierne deretter gjorde en kritisk avgjørelse om å legge utdype fasetter og dekorativt treverk til mange av sine produkter, noe som hjalp skiller Pulaski møbler fra de laget av konkurrerende firmaer.

New Markets

I 1976, Pulaski introduserte sin Keepsake Collection, en gruppe av nostalgiske møbler stykker som barbering står og hall trær, alle laget av gylden eik. Samlingen ble snart møbelindustrien mestselgende saken varer linje. Når etterspørselen etter Keepsake Collection begynte å avta, begynte Pulaski å produsere raritetskammer, å holde parabolen sett og samleobjekter. På 1980-tallet, ble selskapet å lage spilleren pianoer og telefonkiosker for hjemmet.

Kjøpet i 1985 av Gravely Møbler Corporation, som produserte mantel, vegg og bestefar klokker, åpnet opp et helt nytt marked for Pulaski. Selskapet har også inngått en rekke spissmus lisensiering avtaler, inkludert en som ga Pulaski retten til å gjøre Lady Liberty minnemynter bestefar klokker for feiringen av Statue of Liberty's hundreårsjubileum i 1986. Pulaski solgt nesten 2000 enheter av som klokke alene. Selskapet da overtatt Craftique, en produsent av solid mahogny reproduksjon møbler, i 1988.

Going Overseas

presset av stigende arbeids-og produksjonskostnader, i 1989, Pulaski begynte å importere uferdige møbler komponenter fra Asia, som så ble satt sammen i anlegget på Pulaski, Va Selskapet begynte å utvide sin omsetning utenlands i denne perioden, bringer i om lag 8 prosent av sin omsetning fra utenlandske markeder i 1993. Det er også investert tungt i cutting-edge datastyrte maskiner for å forbedre effektiviteten og kutte kostnader i sine amerikanske fabrikker.

Going Upscale

Craftique, Pulaski datterselskapet, vant retten i 1996 for å bygge møbler basert på arbeidet til frie svarte møbelsnekker Thomas Day, som jobbet i antebellum North Carolina. Samlingen inkluderte 18 design modellert etter tre museumsgjenstander og 15 stykker av møbler i private hender, alle laget av Honduras mahogni kuttet fra fornybar skog. Brikkene ser ganske særpreget, med sine forseggjorte silhuetter og dekorative detaljer, og bærer tilsvarende høye prislapper.

Nye muligheter

Pulaski har fortsatt å kjøpe datterselskaper som ville gi den fordeler i nye arenaer for møbelindustrien, for å dyrke utenlandske markeder, og å utvikle nye møbler kolleksjoner basert på dagens smak og trender. Dag, to av de mest fremtredende samlinger er Casa Cristina Collection, inspirert av Cristina Saralegui, og Build-a-Bear Workshop Home. Den Keepsakes linje for visning og raritetskammer fortsetter å være en viktig faktor i å øke selskapets omsetning. I 1999 rapporterte Pulaski globalt salg på $ 198 200 000, noe som representerte en økning på 15 prosent fra året før.


Relaterte artikler


hvordan å kjøpe en hengekøye
hvordan å opprettholde en dundyner
hvordan å leie bevegelige tepper
hvordan å forhandle når du kjøper en madrass
lage en tre lampe
Slik Trekke en overdimensjonert stol
om cane bunn stoler
hvordan gjøre sengen stigerør
hvordan å lage en krakk stol
hvordan å bygge en stor bokhylle