hvor å endre sofa stoff

hvor å endre sofa stoff

Etter at du har hatt din sofa for et par år er det mulig at du vil begynne å se mye av naturlig slitasje på stoffet. Dersom grunnlaget for sofaen er fortsatt i god form, det eneste du trenger gjøre for at sofaen ser ut som nye igjen er forandring rett og slett stoffet. Ved å utvinne det selv du kan spare penger

Du trenger:. .
Heavy-duty stift removerNew fabricScissorsUpholstery stifte pistol


en
Plasser sofa på back.
to.
Bruk stifte remover til å fjerne møblene stiftene som fester gamle stoff til sofaen. Trekk den gamle stoffet ut av sofaen når alle stiftene er fjernet.
Tre.
Strekk den gamle sofaen stoffet ut på et flatt underlag. Bruk et målebånd for å måle den nøyaktige lengden og bredden av det gamle stoffet. Legg noen ekstra inches til lengde og bredde etter at nøyaktige målinger har blitt tatt.
Fire.
Kjøp nye stoff for sofaen fra din lokale stoffet leverandør. Det nye stoffet bør oppfylle måling spesifikasjoner fra trinn tre.
Fem.
Bruk det gamle stoffet som et mønster for din nye sofa. Legg din gamle stoff på toppen av det nye stoffet. Fest gamle stoffet til den nye stoff med pinner. Skjær rundt det gamle stoffet med saks. Fjern pinnene og det gamle stoffet når du er ferdig med å kutte.
6.
Plasser sofa stående. Plasser det nye stoffet på sofaen. Pass på å brette det nye stoffet sikkert inn alle sprekker. Slå sofaen på ryggen etter at du har gjemt stoffet.
7.
Bruk stifte pistol for å stifte det nye stoffet til bunnen av sofaen.


Relaterte artikler


hvordan å lage en sjablong headboard
hvordan å male en pult
hvordan finne gratis møbler
hvordan å lage en rustikk peis skjermen
hvordan å bygge en plattform seng ramme
hvordan å sette sammen et metall seng ramme
hva er en dyne?
hvordan en futon arbeid?
hvordan å lage et skrin
hvordan å lage en madrassbeskytter fra et dusjforheng