hvor å fjerne flekker på hvite møbler

hvor å fjerne flekker på hvite møbler

Noen mennesker liker ikke å kjøpe hvite møbler for sine hjem på grunn av utfordringen med å holde det hvite stoffet rent og levende. Når noe har blitt sølt på den hvite møbler det er umulig å skjule det, så hvis du vil holde møblene ser ut som nye du trenger å vite hvordan å ta vare på det. Hvis hvite møbler har fått en flekk, det trenger ikke å skiftes ut. Det er mulig å fjerne mange flekker og returnere møblene til sin opprinnelige lyse hvite

trenger Du:
OxiClean eller bleachWhite klut.


en.
Bli flekken så raskt som mulig. Du har en mye bedre sjanse for å fjerne den hvis du kan starte rengjøring det mens flekken fortsatt er våt eller fersk.
To.
Bruk en flekkfjerner som OxiClean. OxiClean er en allsidig rengjøringsmiddel som kan fjerne flekker som kaffe, blod og vin. Disse rengjøringsmidler kommer i pulverisert form som skal blandes med vann eller allerede fortynnet i spray flasker.
Tre.
Prøv blekemiddel. Bleach er et alternativ til andre flekkfjernere som OxiClean. Du må fortynne blekemiddel før du bruker den på møbeltrekk din. Tre deler vann til en del bleke er en god blanding. Ikke bruk klor dersom møblene ikke er helt hvit. Hvis du har mer av en off-farge sofaen som Ecru eller eggeskall, kan bleke "flekker" dine møbler hvite.
Fire.
Unngå å bruke en farget klut. De fargene fra en farget klut kan komme ut på den hvite stoffet når duken blir våt. Ved hjelp av en hvit duk vil forhindre fargeutgliding.
Fem.
Blot fra ytterkantene i mot midten av flekken. Hvis du rengjør fra midten av flekken utover, kan du ende opp videre spredning av flekken. Enten du bruker en renere som OxiClean eller blekemiddel for flekkfjerning, vil det konsentrerte stoffet arbeid ned i stoffet på møblene dine og få fargene forsvinner.


Relaterte artikler


hvordan du kan spare penger på møbler
typer massasjestoler
hvordan å lage et salongbord med en topp som åpner
hvordan du velger moderne kontormøbler
om pappmøbler
hvordan å lage en stol arm cover
hvordan lakk en tabell
hvor stor er en dobbel-størrelse madrass?
hvordan å lage en plattform for en seng?
hvordan møbelpolish arbeid?