hvordan å bygge en utendørs benk swing

hvordan å bygge en utendørs benk swing

En benk swing er en avslappende tillegg til din hage eller uteplass. En enkel post og overliggeren laget fra lager trelast kan støtte en to eller tre personer benk swing. Stock trelast og noen få hånd-og elektroverktøy er alt du trenger. Du kan gjøre dette prosjektet i tid til å sitte med din favoritt person og se på solnedgangen sammen mens du nipper til en avslappende kopp din favoritt urte te

Du trenger:.
Åtte meter på 2-tommers med 4-tommers lager lumberTwenty føtter av 4-tommers av 4-tommers postEight poser med rask-set konkrete mixWheelbarrowHand augerSix 2-tommers med 3-tommers metall spenne platesOne-halv-tommers diameter, galvaniserte en 1/2-inch lang galvanisert tre screwsTwo seigjern swing hengere med 3/8-inch diameter boltsFour øyebolter med ¨¦n-tommers diameter holesSixteen meter av dekket swing chainPower drillThree-åttendedeler-, 1/4- og 1/8-tommers diameter bitsTwenty-to meter av 1-tommers med 2-tommers lager lumberTwenty -fire føttene på 1/2-inch med 2-tommers lager lumberOne-fjerde-tommers diameter, 3/4-inch lange galvaniserte tre screwsOne-fjerde-tommers diameter, 2 tommers lang galvaniserte treskruer.

Swing Ramme


en.
Bruk en tabell så med en kappanlegg å kutte endene av all trelast til 90 graders vinkler. Dette sikrer at alle styrer vil bli kuttet til riktig vinkler og at du vil være i stand til å lodde og nivå sving som er under bygging.
To.
Cut en 7-fots lang topp rail for swing rammen fra 2-tommers med 4-tommers lager trelast. Bruk 2-tommers med 3-tommers metall spenne plater for å feste en 4-tommers av 4-tommers med 10 fots lange innlegget til hver ende, som vist i diagrammet som følger dette trinnet. Sikker med 1/2-inch diameter,. 1 1/2-inch lang galvaniserte treskruer.
3
Bruk en hånd kvernen til å grave to hull som har senteret poeng er 6 fot 8 inches hverandre, to meter dyp. Ha en hjelper hjelpe deg i å heve swing rammen opp og sette innleggene inn i hvert hull. Fyll tomrom rundt hvert innlegg med flatskjerm-sidig grus, halvparten av dybden på hullene.
Fire.
Bruk et lodd hang fra et vater hviler på toppen rail å se etter lodd (retthet opp og ned) og nivå. Boblen av ånden nivået vil være mellom de to linjene om rammen er i vater, og rammen vil justeres med loddlinjen hvis det er 90 grader i forhold til bakken. Avstiver swing ramme for å holde det på plass.
Fem.
Mix rask-set betong i en trillebår etter anvisningen på pakken. Fyll hvert innlegg hullet med betong. Tillat å sette over natten og opp til fem dager, avhengig av luftfuktigheten.

Swing Benk Anlegg


en.
Cut to benk tannregulering tilbake fra 1-tommers med 2 -tommers lager trelast som vist på tegningen som følger dette trinnet. Ryggen brikkene skal være 2 inches av 1 tomme med 24 inches. Gjæring dem fra 2 inches bred på et punkt to inches fra den ene enden, ned til en i brede i den andre enden. Skar tre seter bunnen stykker 18 inches lang med 2 inches med 1-tommers.
To.
Cut to 5 meter, 10-tommers lang foran og bak rammen stykker fra 1-tommers med 2 -tommers lager trelast. Sted mellom to av ryggen tannregulering og sikre hjelp 1/4-tommers diameter, 2-tommers lang galvaniserte treskruer.
Tre.
Cut 1/2-inch med 2-tommers lager trelast til å passe over swing rygg og sete. Sikker med 1/4-tommers diameter, 3/4-inch lange galvaniserte treskruer. Plasser biter 1 /2 "fra hverandre på tvers av sete og rygg til det er dekket som vist i diagrammet.
fire.
Fest to eye kroker i hver ende av benken i stillingene vist i diagrammet. Fest belagt kjeden til ett øye kroken med åpne S kroker. Pass det gjennom galvanisert seigjern swing hengere og ned igjen til andre øyet kroken. Bruk skruestikke grep i klemme S krokene stengt.

Tips og advarsler


 • Lenker til kommersielle nettsteder er for eksempel kun produkt og er ikke ment som støtte for kjøp av et bestemt produkt. Denne forfatteren har ingen bindinger til noen lekeapparater salgsselskap.


 • Relaterte artikler


  hvordan firmaet opp en myk madrass
  hvordan gjøre skum møbler
  hvordan bygge en slakter blokk tabletop
  hvordan bygge veggmonterte bokhyllene
  hvordan du kan dekorere en grønn kontor
  hvordan å lage en ny flettet putetrekk
  hvordan å kjøpe en mid-range pult
  hvordan å passe et lokk på en sommerfugl stol ramme
  lage et verktøy benk
  hvordan å bygge en elegant oppføring tabell