hvordan å bygge en utendørs potting benk

hvordan å bygge en utendørs potting benk

Et utendørs potting benk vil gjøre oppgaven med potting opp planter en enda mer fornøyelig trening ved å gi deg et område å jobbe utendørs. Å være ute å nyte hagen er objektet, slik at alle ork som kan utføres utenfor er et pluss, spesielt på solrike dager med litt vind, så potting benken er en viktig del av utstyret for utendørs arbeid.
Dette prosjektet er bygging av en grunnleggende potting benk, ca 3 meter høy, 2 meter bred og 5 meter lang, med et par små funksjoner som gjør rydde opp og verktøy lagring en smal sak for rotete og noen ganger distré gartnere som meg selv.

Du trenger:
Power gjæringssag
. Trekk så.
sirkelsag.
stikksagen.
hammer.
socket sett m /forlengelse.
måle kvadrat.
(14) 5/16x4 lag skruer.
(1) boks 10 penny belagt spiker.
vannavvisende utvendig lim.
(2) små sink belagt hengsler.
(1) sink belagt skyve sperren.


en.
Det første som skal bygges vil være i bunnen av benken. På høyre er det (4) 30 1 /2 "2x4s, (4) 36" 2x4s og (2) 2 "11" 2x6s -. . Alt trykk behandlet
2
Bli med to 30 1 /2 tommers 2x4s og de to 36 tommers 2x4s som vist på bildet, men ikke spikre dem sammen enda, vi skal lime dem opp så spikrer dem sammen. Neglene vil tjene dobbelt plikt som fester og klemmer.
Tre.
Lim og spikre 30 1 /2 tommers og 36 tommers biter sammen. Jeg vil starte spiker i kortere stykke med nagler bare stikker ut den andre siden, så når du går til spiker de to limt opp stykker tuppene på neglene vil hente inn de andre 2x4 hindrer de to bitene faller ut av justering.
fire.
Neste lim og spiker etappene til to fot 11 tommer 2x6, ett bein flukt med enden og det andre benet 24 inches fra samme enden. Utsiden måling av beina vil være 24 inches.
Fem.
Sørg for å firkant opp bena før liming og spikrer.
6.

Etter at bena vi en tverrstag i på beina. Her er jeg måle seks inches opp fra bunnen av bena og merking av avfallet området for å kutte ut for tverrstag. Mål opp en 3 1 /2 inches fra 6 tommer markere dette vil være bredden på tverrstag, markere dette området med en "X" og fjerne avfall.
7.
Angi sirkelsag til dybden på en 2x4, en enkel måte er å bare få en skrap stykke 2x4 og måle bladet dybden med det.
8.
Med avfallet fjernet lim og spiker i 24 tommers traversen.
9.
Utfør samme prosedyre for det andre beinet , bare sørg for at du lim og spiker den andre 2x6 vendt motsatt retning som på bildet.
10.
Skjær noen blokkering fra skrap stykker 4x4 ca. 5 1 /2 inches lang. Dette vil bli brukt til å feste 4 fot 6 tommer 2x6 båren i ryggen. Dette vil også bidra til å forhindre benken i reoler.
11.
Forsenke 3 /4 tommers hull ca 1 /2 cm dypt og forbore et hull for 5 /16 x 4 lag skruer som vil feste blokkerer til baksiden hjørnet av beinet forsamlingen. Gjør dette med begge ben samlinger.
12.
Gjør det samme fremgangsmåte som i trinn 11, men med 4 fot 11 tommer bak båren, trenger du en medhjelper til å holde stykket mens du sjekker for firkantet, med en innramming firkant, og fester bena med tidsetterslep skruer.
13.
På forsiden du skal feste en 56 tommers 2x6 båre. Jeg midlertidig spikret båren i da utført trinn 11 igjen, men med bare ett 5 /16 × 4 tommer etterslep skrue på hver ende.
14.
Som dette.

15.
Mål 16 inches fra innsiden av venstre og høyre 2x6s som strekker seg ut fra benet forsamlingen. Tegn en vertikal linje 2 3 /4 inches ned (halvparten av bredden på 2x6), deretter en horisontal linje 1 1 /2 inches (tykkelsen på en 2x6) og en annen 2 3 /4 tommers vertikal linje å fullføre hakk. . . Mark avfallet og fjerne med en stikksag eller håndsag
16
Jeg liker å bruke en trekke sagen, det gir meg bedre kontroll over kuttet. -Jeg tror

17.
Et nærbilde av hakkene.
18.
Her har jeg plassert en 2x6 som er lenger enn jeg trenger. Først på 2x6 ned til bunnen av sporet og sørg for at 2x6 rumper opp til baksiden båre. Juster 2x6 til nivå. Ta innsiden måling av 2x6 som strekker seg ut fra benet forsamlingen og markere at måling på 2x6 som strekker seg ut fra sporet og kuttet, nå begge disse utvidede stykker vil være av samme lengde.
19.
Mens 2x6 sitter i hakket mark hakket, nå har du den nøyaktige plasseringen av sikringsanlegg hakk uten måling.
20.
Trykk på ferdig stykke inn i det er hakk, slik at målingene i front og bak er de samme.
21.
Mål foran og bak gjør sikker på at du har samme bredde og sikre stykket ved å spikre gjennom ryggen båren inn i traversen.
22.
Som dette.
23.

Lim og spikre frontene av din faste skuffer
24
Jeg bruker 2x6 for toppen av benken, og jeg er forboring i styrene -. . det er ll gjøre for en enklere tid og færre ødelagte skruer.
25.
jeg har satt i diagonal avstiving å stive opp benken side til side. Bruk en måling kvadrat å sjekke for firkantet og for å sette din seler på 45 grader.
26.
Deretter spore hvor seler krysser bein og rygg båre. Jeg skal kutte en halv runder i seler ender for en sterkere forbindelse.
27.
Bruk en sirkelsag og sette bladet dybde på 3 /4 tommers og så tenner i området å bli fjernet.
28.
Slå ut tennene.
29.
Rydd opp i sporet med en blokk fly eller 1 tomme meisel.
30.
Utfylt tannregulering.
31.
Med den halve slikket ender klammeparentesene bør stille opp i en fin 45 graders vinkel. Lim og skru den halve runder for et sterkt bånd.
32.
Neste jeg kuttet en 2x6 lengden på benken, vil dette være tilbake splash for benken, så jeg sette 2x6 på sin side og fikk en 1 tommers hull 3 inches ned med en spade litt, forsiktig her, det er lett å vandre til begge sider. Bor deretter ut resten av veien med en borekrone litt mindre enn diameteren på din 5 /16 × 4 tommers glideskruelengder. Jeg har gjort dette én gang på hver ende av 2x6 5 inches i fra endene.
33.
Bruk samme fremgangsmåte som i trinn 32 for høyre side av benken. Jeg trakk deretter kuttet en ogee i siden stykker slik at dybden av hullet i de grunne enden av ogee må justeres. Tillat 1 til 1 januar /2 inches av etterslep skruen til å skru inn benken toppen. Så spikre stanget endene av ryggen og siden sprut (på høyre side) sammen. På venstre side hengslede jeg det og brukte en skyve sperren for å sikre det.
34.
Flip nedover på siden for enkel rydde opp, eller hvis du trenger å feie rett inn i et hjul gravhaug eller søppel kan.
35.

Neste stifte hardware klut til undersiden av faste skuffer, deretter skru på strimler av 1x2s til bunnen side for å sikre maskinvaren kluten og gjemme bort wire som kan være poking ut. Jeg er rotete, og jeg bruker sjelden knagger eller kroker for å holde mitt verktøy når jeg jobber, hvis jeg forlegge verktøy mens du arbeider jeg kan kaste bort 10 til 20 minutter på jakt etter dem, så de faste skuffer fungerer også fint for meg, jeg vil bare slippe den i skuffen og glemme det-og når jeg husker det er det første stedet jeg ser.
36.
Det ferdige prosjektet, klar for potting planter og andre hagearbeid arbeid.

Tips og advarsler


 • Materialer for bygging av dette prosjektet er behandlet (trykkimpregnert trelast) treffe nødvendige forholdsregler (luftveier maske, briller) i arbeidet rundt eller håndtering av disse materialene.


 • Relaterte artikler


  hvordan man kan kjøpe kontormøbler
  hvordan å utfolde seg en metall futon
  hvordan man kan organisere en patio
  hvordan bygge soveromsmøbler
  hvordan å lage en hage lekehus i en barneklubb soverom
  hvordan du kjøper teak møbler
  om elektriske sykehus senger
  informasjon om pendelen klokken
  hvordan du velger kommersielle patio møbler
  gjør-det-selv slipcovers