hvordan å designe interiør møbler

hvordan å designe interiør møbler

Når du ikke kan synes å finne en perfekt møbel for hjemmet eller kontoret, designe din egen er et flott alternativ. Du kan tilpasse den perfekte sofa, bord, skrivebord, seng eller stol å passe inn med stilen og arkitekturen i rommet. Se på tipsene nedenfor for ideer om hvordan å skape den ideelle møbel som vil være funksjonelle, vakre og laget bare for deg

trenger Du:
Computer (med nettilgang) Penn og papir (for skisser) Interiør-bøker og magazinesSample møbler planer (hvis konstruere dine egne møbler) Verktøy og materialer (hvis konstruere dine egne møbler).

Conduct Forskning


en.
Gjør hjemmeleksen til forskning møbler stiler og stykker som utfyller din smak. Husk dine behov: Er møblene for å tjene en hensikt eller bare å legge skjønnhet til rommet? Tenk på dette som du forskning og idémyldring.
To.
Se gjennom hjem design magasiner, bøker og nettsteder for inspirasjon. Begrense stilen på møblene du ønsker: tradisjonell, moderne, moderne, antikk eller resirkulert
3
Ta deg tid til å lære så mye som mulig om stilen på møblene du ønsker. . . Jo mer du lærer, jo mer informasjon du kan kommunisere til folk som vil lage den møbel du har tenkt.
Fire.
Bestem hvilken metode du vil bruke til å lage din møbler. Vil du lage det på nettet gjennom en retail nettsted, verve hjelp av en profesjonell designer eller design og bygge den fra grunnen av?
Fem.
Forstå at designe dine egne møbler er et tidkrevende prosess. Vær forberedt på å lage lister, sammenligne priser og butikk rundt for å skape noe som virkelig er tilpasset for deg.

Online Design Services


en.
Gjennomføre et nettsøk, og lage en liste over møbler forhandlere tilbyr "design dine egne møbler"-funksjoner på sine nettsider. Denne funksjonen lar deg nesten designe et møbel på skjermen.
To.
Forhandlere som Thomasville og Vanguard tillate kundene å bestille personlig designet stoppede sitteplasser. Ikea tilbyr stue oppbevaring møbler som kan tilpasses din TV og veggplass. Eksperimenter på nettsteder som dette ved å opprette ulike kombinasjoner av materialer, stoffer og funksjoner som ser passende og møte dine behov.
tre.
Hold orden på alternativene og priser på hvert nettsted, slik at du kan begrense dine valg fra listen over online møbler butikker.
fire.

Vær oppmerksom på målinger. Hvor mye plass har du på rommet ditt i forhold til størrelsen på møblene du designer? Sørg for å vurdere døråpningen dimensjoner i tillegg så du vil være sikker på at du kan få møbler inn i rommet.
Fem.
Kjøp ditt møbler online hvis du er komfortabel og trygg på kvaliteten og Design levert av retail nettsider.

Professional Design Services


en.
Skisser ideer for din ideelle møbel og ta dem til en profesjonell designer (enten en interiørdesign firma eller møbler butikk som tilbyr design tjenester) eller en woodworker. Sørg for å inkludere din foretrukne materialer og stoffer på skisser.
To.
Lag avtaler med flere designere eller snekkere i ditt område. Avhengig av deres preferanser, kan du møte i en butikk, et kontor eller hjemme. La-Z-Boy Møbler Gallerier tilbud i hjemmet design tjenester, og Ethan Allen gjennomfører design konsultasjoner på sitt design sentre eller i hjemmene til sine klienter.
tre.
Snakk med hver profesjonelle om dine ideer og merke deres forslag, priser og informasjon om designprosessen.
fire.
Hold budsjett i tankene og la designer /woodworker kjenner din prisklasse fra begynnelsen.
fem.
Gjennomgå alternativene og velge det profesjonelle som du tror kan skape nøyaktig den visjonen du har for din ønsket møbel.

DIY


en.
For dem som virkelig ønsker at designprosessen for å være autentisk, kan du designe og konstruere møbler fra start til slutt .
to.
Se på møbler planer i bøker, på nettet og i blader for å finne prosjekter som kan brukes som utgangspunkt. Finn prosjekter som passer inn i ditt erfaringsnivå og endre dem etter behov for å møte dine behov og preferanser.
Tre.
Hvis du er en nybegynner byggmester, oppsøke klasser på møbler bygging ved community colleges , bibliotek eller hjemme butikker.
fire.
Kjøp den nødvendige materialer og verktøy for å fullføre prosjektet. Ikke glem å kjøpe ferdig produkter også, blant annet maling eller beis.
fem.
Konstruer og finish møblene. Sørg for å teste møbler for styrke og stabilitet før det er plassert /installert i ditt hjem.

Tips og advarsler


 • Husk å undersøke garantier eller omsorg planlegger muligheter tilgjengelig på møbler forhandlere for fortsatt vedlikehold og vedlikehold av personlig møbler.
 • holde sikkerheten i tankene når bygning eller konstruere møbler. Bruk hensiktsmessige klær og øye-og hørselvern. Følg alle retningslinjene for sikkerhet ved bruk av verktøy.


 • Relaterte artikler


  hvordan å male sponplater møbler
  hvordan bygge et trinn krakk
  hvordan bygge ungarsk hyllene
  om moderne møbler
  hvordan bli kvitt den gamle madrassen
  som kjøper antikke møbler?
  hvordan gjøre tuftede hodegjerder
  hvordan å bygge en moderne skrivebord ut av et enkelt ark med kryssfiner
  hvordan du gjenoppretter en tre stol
  hvordan Refinish teak