hvordan å feste en krok i headboard å bolt på metall ramme

hvordan å feste en krok i headboard å bolt på metall ramme

Denne artikkelen er laget for å hjelpe en person montere en standard metall ramme til en krok i headboard. Det er 2 måter å gjøre dette og jeg vil forklare begge veier

Du trenger:. .
Hodegavl
Metall ramme.
Drill.
Headboard Bolter.
Hook I Modi Plates.


en.
Det første vi trenger å gjøre er å sørge for at vi har et hodegjerde som bruker kroker til å feste den til en ramme. Du vil se små spor i innlegg på headboard med to pinner i dem. Du kan se eksemplet i bildet jeg tok til side.
to.
Etter å ha bestemt at du har en krok i headboard det er 2 løsninger på problemet vårt. Den første er å din linje metallramme opp til hørte styret antar det er tre og se om metallplater med hull for montering treffer headboard. Hvis de stille opp og traff din hodegjerde skal du kunne ta en drill og bor to hull gjennom hodegjerde og kjøre headboard boltene gjennom hullene for å feste rammen til hodegjerdet.
Tre.

Hvis rammen ikke linjen ikke opp eller er en metallramme med spor, vi trenger å gå til din lokale madrassen butikken og kjøpe krok i Modi plater. Dette lille settet vil ha to metallplater inne med kroker og maskinvaren er nødvendig for å bolten platene til metallramme. Husk å følge instruksjonene som kommer med Modi plater, og det vil gjøre livet veldig enkelt.
Fire.
Forhåpentligvis vil dette var nyttig for deg å feste kroken i hodegjerde til en bolt på rammen.


Relaterte artikler


hvordan gjøre utendørs tømmer møbler
om loftssenger
hvordan man kan kjøpe en billig pult
hvordan å bygge en benk
hvordan du kan spare penger dekorere en baby’s room
hvordan å sette sammen et barn håndverk crib
hvordan du velger en skum madrass
hvordan å fikse riper på tregulv fra stoler
Slik polyuretan tre møbler
hvordan å bygge en armoire