hvordan å henge et bilde som en proff

hvordan å henge et bilde som en proff

Henger et stort bilde en av de tingene du utsettes til slutten etter å ha flyttet fordi det er tidkrevende? Henge opp bilder som er sentrert, og nivået er lettere enn det ser ut. For å bestemme plasseringen av bildet alt du trenger er et målebånd og en blyant

Du trenger:. .
Blyant, måleinstrument


en
Først må du vite i hvilken høyde du vil at bildet skal være. Det er best å ha en annen person, fortrinnsvis den personen du henge den på, står tilbake som du flytter bildet til forskjellige posisjoner. Når personen gjør småblødninger for deg er fornøyd med plasseringen, plasserer en blyant merke på veggen på toppen av bildet. Ta en måling fra taket til merket. I eksempelet, vil toppen av bildet være 2 "2" fra taket.
To.
Deretter må du bestemme midt i området der du vil at bildet posisjonert. Med et målebånd finne avstanden fra den ene siden av målområdet til den andre.
Tre.
Du har nå høyden hvor bildet skal monteres og den horisontale senteret også . Lag et lite merke på veggen hvor den røde "x" er
fire.
Neste må du finne den horisontale midten av bildet. Dette bildet er 3Ǝ "brede, vil senteret da være en" 10 ", Mark senteret med blyant på den røde" X ". Bruk et stykke tape hvis blyanten mark er vanskelig å se.
Fem.
Dersom bildet er hengt fra en enkelt ledning, bare strekke ledningen til toppen av bildet og måle avstanden fra toppen av ledningen til toppen sentrum av bildet. Mål ned fra merket på veggen, her representert ved den røde "x", avstanden målt fra toppen av bildet til toppen av wire. Dette ville være der kroken eller andre hengende hardware bør gå.
6.
Hvis du har to sløyfer eller montering hull på baksiden av bildet, måler fra toppen av bildet til toppen av loopen eller hull på baksiden av bildet. Deretter måler fra midten av bildet til sløyfen eller hull horisontalt. Overføre disse målingene til veggen som posisjonene til toppen av hengere du vil installere.

Tips og advarsler


 • Gjør din blyantmerker lys som de ikke vil være merkbar når bildet er på plass. Happy Hanging!


 • Relaterte artikler


  hvordan å sprite opp kjedelige møbler på et budsjett
  hvordan å male en stol
  hvordan å skjære minne skum
  hvordan å fastsette virkelig verdi av møbler
  hvordan du kan dekorere en patio med kurvmøbler
  hvordan du kjøper baderomsmøbler
  hvordan å farge et trebord
  hvordan bygge et kjøkken bod
  hvordan du gjenoppretter skadet finér
  Slik finner brukte pulter