hvordan å holde et teppe glir på et parkettgulv

hvordan å holde et teppe glir på et parkettgulv

Dette er en enkel løsning for å løse et felles husholdning problem hvis du har et ekte tregulv. Jeg pleide å ha til å justere min teppe hver dag eller to, slik det ville bli på plass før jeg prøvde dette og det fungerte

Du trenger:. .
Rug
Hardwood /laminatgulv.
Skap liners.


en.
Første trinn er å legge turen til den lokale dollaren butikken og kjøp en rull med kjøkken cubboard liners. Disse er laget av skum og er en non slip overflate som fungerer perfekt for å holde et teppe på plass og er bare en dollar.
to.
Neste finne ut hvor du vil at teppet på rommet ditt. Nå måler hvor stort Teppet er. Hvis teppet er 8 fot lang deretter dele det tallet med fire så din peices bør være 2 meter lang. Nå tar sklisikker matte og kutt den i fem stykker av den beregnede lengde.
Tre.
Nå plasserer en brikke på hver av de fire hjørnene og ett i midten slik at det ser ut som de nummer fem på en terning. Hvis det er en større teppe du må kanskje bruke noen flere striper i midten for å holde den på plass.
Fire.
Nå kan du lene deg tilbake og nyt din teppe som vil bli stående, og best av alt det koster deg bare et par dollar i stedet for å kjøpe non slip rug vakt som koster en liten formue.


Relaterte artikler


hvordan å bygge en lyd-rack
hvordan du rengjør en pult
hvordan å selge brukte kontormøbler
hvordan å male en hvit lakk dresser
hvordan å male en gammel vinyl stol
hvordan du tilpasser et spillebord
hvordan å lage en custum bokhylle
hvordan å demontere et kontor bås
hvordan man kan kjøpe en futon-3 enkle trinn
hvordan gjøre sofa slip dekker