hvordan å holde sunn fornuft i siste liten tilbake til skolen shopping

hvordan å holde sunn fornuft i siste liten tilbake til skolen shopping

Tilbake til skolen tiden kommer med elementer av både glede og smerte. Joy for barn: Spenningen i et nytt skoleår skaper en viss buzz og ekstatisk energi. Det er siste mote å kjøpe, sko, og stadig kule nye forsyninger til å prøve. Kanskje til og med muligheten til å finne at nye laptop i salg.
Det samme sesong, men kommer med smerter for foreldre: Bekymret ført videre av den økonomiske belastningen av å prøve å gi alt barna trenger midt i den stadig trykke kravene til regninger og andre utgifter. Dette kan gjøre tilbake til skolen shopping en total drag. Og så er det forsøk på å ta barna mens håndtere et stramt budsjett. Plutselig har du en eksplosiv situasjon drevet av klynking og krangling . . . du føler at du kommer til å miste den aller siste smulene av forstanden din
Slik å holde fred og sunn fornuft som du fullfører din tilbake til skolen shopping aktiviteter

trenger Du. . :
En Spesifisert budsjett.
Tålmodighet.


en.
En. Ikke avviker fra budsjettet-uansett hva! Det betyr at du må passere på noen fristende tilsynelatende "once in a lifetime" tilbyr. Men ikke gi etter! Husk flere tilbud som dette vil snart komme opp igjen i løpet av ferien-du eller barna dine kan vente
2
2. . . Kjøp kun det du har råd. Hvis du må ta en tur til Goodwill eller Savers, ta turen. Det vil være vel verdt det. Du vil komme ut med mer klær av bedre kvalitet enn du vil kunne ha råd til noe annet sted. Tilbake til skolen shopping kan være rimelig dersom du handler i butikker du har råd. Hopp kjøpesenteret hvis du må.
Tre.
Tre. Hold deg til en liste over nødvendigheter og ikke kjøpe noen statister. Hvis du barn er pålagt å bære uniform, betyr det ikke fornuftig å kjøpe noe annet. Så hva om de designer jeans er på prute-kjelleren priser-barna dine ikke trenger dem, så ikke kjøpe dem. Det er så enkelt.
Fire.
Fire. Det er viktig å la barna ha noen innspill under tilbake til skolen shopping prosess, MEN, ikke la dem overstyrer din beslutning om å følge budsjettet eller kjøpe produkter som ikke er nødvendig. Ikke la dem å argumentere eller debatt med deg om dette. Ikke hule uansett hvor mange raserianfall de kan prøve. Hvis barn blir forstyrrende, ta dem med hjem eller la dem med en barnevakt. Fortsett deretter å fortsette å handle uten dem. De fleste barna lukkerhastighet på tanken på foreldrene å plukke ut sine klær uten dem-så du kan bare ha til å true med å gjøre dette-de vil rette seg opp. Hold deg til dine våpen.
Fem.
Fem. Ta et dypt pust og slapp av. Alt du ikke har råd til å kjøpe før skolen starter vil fortsatt være der for deg å kjøpe på et senere tidspunkt. Lærerne er vanligvis forståelse og er ofte forberedt for levering forsinkelser. Den første dagen av skolen trenger ikke å være strenge tidsfrist-du kan bøye reglene på dette hvis du trenger å
6
6. . . Husk at barna vil komme over det. Noe de tror de glipp av vil bare bli erstattet med nye og forbedrede stadig skiftende trender. I ungdomsskolen og videregående skole, kunne det som står i denne helgen være "helt ut" neste uke-ute av stil klær vil bare ende opp begravet i bunnen av barnets skapet, aldri å bli slitt igjen. Vil du være glad du ikke kaste bort penger på ekstra som bare vil være utdatert raskere enn du kan si "utdatert".

Tips og advarsler


 • Barn kan prøve å argumentere eller debatt, men opphold fast -. ikke hule


 • Relaterte artikler


  memory foam senger vs tradisjonelle madrasser
  Slik Trekke en aksent stol
  om polyuretan tre møbler
  hvordan å kjøpe en gyngestol
  hvordan å sprite opp kjedelige møbler på et budsjett
  hvor å konvertere en propan BBQ til naturgass
  hvordan du velger en barskapet
  bygge en ryggløse tre hagebenk
  hvordan å bygge en daft punk tabell kopi
  tips om å male møbler