hvordan å kjøpe en queen size-seng

hvordan å kjøpe en queen size-seng

Det er ingen tvil om det, en god natts søvn er viktig for en sunn livsstil. Studier har konsekvent vist at en riktig mengde søvn øker immunforsvaret vårt, våre reflekser og våre sinn.

Kjøpe en ny seng er en fantastisk måte å forbedre din søvn. Selvfølgelig er komfort subjektiv, noe som betyr at du ikke kan stole på søk på internett alene. Det vil være opp til deg å bestemme hva som er for myk, hva er for fast og hva som er akkurat passe. Følgende er noen ting å vurdere når du kjøper en queen-size seng.

Queen Bed. Størrelser

Selv om det virker som "queen-size seng" ville bety en enkelt størrelse, er sannheten tre ulike alternativer passer kriteriene. Den klart mest vanlige størrelsen, er queen-size seng 60 inches med 80 inches. Med mindre annet er angitt, kommer queen-size seng du er inspeksjon i disse dimensjonene:

California queen: California dronninger legge en ekstra 4 inches i lengde, noe som gjør den totale dimensjonene 60 inches med 84 inches. Taller menn og kvinner ofte favør denne størrelsen seng

Olympic Queen:. OL dronninger legge til en ekstra 6 inches i bredden, slik at samlet dimensjonene 66 inches med 80 inches. Disse sengene er ofte foretrukket av par som ønsker litt mer plass enn de typiske dronningen tilbud, men ikke krever ekstra 16 inches som kommer med en king-size madrass. Simmons var den første store produsenten som tilbyr denne størrelsen.

Typer Madrasser

Madrass produsenter har skapt queen-size madrasser av fire helt forskjellige materialer, hver med sin egen distinkte fordeler og ulemper. Hvilken av disse er foretrukket er helt i øynene som ser. For å se hvilket alternativ du foretrekker, gå til en nærliggende seng butikk og prøv dem selv

Innerspring madrasser:. Innerspring madrasser bruke trådringene hele madrassen for støtte. Måleren av coil avgjør også hvor fast eller mykt madrassen er. Firm madrasser har lavest antall, en 12,5 gauge, mens en "spenstig" myke sengen har det høyeste antallet, eller 16,5 gauge.

Høyere kvalitet madrasser vanligvis tilbyr ekstra funksjoner som senket spoler, større arbeider svinger, og herdet spoler. Senket spoler er når hver coil er individuelt pakket for å redusere endringer som følge av vektoverføring (med andre ord, vil du ikke føle det gjennom madrassen hvis noen skifter sin vekt). Madrasser med større arbeider svinger vil bli både mykere og mer holdbar (de vanligvis kommer med lengre garantier). Og, har herdet spoler gått gjennom strenge tester, slik at de ikke vil deformere eller endre form over tid, noe som gjør en mer slitesterk seng

Skum madrasser:. Først utviklet på 1950-tallet, skum madrasser har gjentatte utviklet seg over tid og har nå blitt sengen markedets største voksende segment. I motsetning innerspring madrasser, er skum madrasser laget fra formen-standard materialer som latex eller visko-elastisk polyuretan skum. Priser og kvalitet kan variere sterkt med skum madrasser avhengig av hvilke typer materialer, så det er viktig å teste madrassen (eller noe lignende) før du kjøper.

Air madrasser: Mens budsjettet luftmadrasser er perfekt for camping, produsenter også har skapt high-end systemer som kan konkurrere med hvilken som helst våren eller skum madrass på markedet. Luksus luftmadrasser kombinere latex, pute topper og lufttrykk å lage sine madrasser. Den største fordelen for en luftmadrass er dens evne til å justere sin fasthet som helst.

vannsenger: vannsenger er madrasser som er fylt med vann. Da vannsenger ble først popularisert i 1960 (takk til oppfinnelsen av vinyl), de ofte hadde en eneste kammer fylt med vann. Eierne kunne kjenne bølger av vann gjennom hele madrassen når de skiftet sin vekt. Siden da, har produsentene skapt nye systemer, for eksempel i sammenheng vann kammer og ispedd luftkamre, å stabilisere bølgene.

Termostater er en av fordelene til en vannseng. Eiere kan sette sine senger til varmere temperaturer om vinteren, og kjøligere om sommeren. Ofte sitert ulemper omfatter selve vekten av sengen, jo høyere elektriske kostnader forbundet med termostat, og en og annen lekker madrassen.

Bed Tilbehør

Selv om det er madrassen som vil definere din egen seng, elementer som boksen våren, seng og en overmadrass også kreve noe vederlag.

Box fjærer er den vanligste tillegg til en madrass, og de fleste nye madrasser (men ikke alle) har spiralfjærer gratis. Oppfunnet på slutten av det 19. århundre, distribuerer en boks våren jevnt madrassen over et plan og gir madrassen en samlet mykere følelse enn gulvet. Arbeide i kongruens med en seng ramme, kan en boks våren være ganske gunstig for den generelle komforten til en madrass.

Et populært alternativ til boksen våren og seng er en slat seng. Ofte brukt i europeiske møbler, har en slat seng en headboard, en fotbrett og treheller kjører horisontalt over overflaten. Madrassen hviler rett over lamellene. Slat senger gir større oppbevaringsplass under sengen, og sammen med en høy kvalitet madrass, er sagt å være mer støttende enn standard box-spring/bed-frame oppsett.

Vannsenger ofte krever tilpassede rammer grunn av sin tunge vekt. Kalles også hard-sided vannsenger, disse rammene encase madrassen på alle sider i tre. De ofte inkluderer hodegjerder, footboards og lagring skuffer langs bunnen.

madrass pads, men ofte oversett, kan gjøre mye mot å bevare madrassen kvalitet. Alle nye senger kommer med en garanti, som spenner alt fra to år til 10 år. En overmadrass kan beskytte sengen fra flekker (slik at den holder seg under garanti så lenge som mulig). Videre kan madrass pads komme med pute topper, og tilbyr ekstra pute, og beskytter mot støv midd og allergener. Selvfølgelig, madrass pads legge til en relevant beløp til den totale prisen, så det er best å faktor i om du vil ha en i forveien.

Finne den beste prisen

Når du har smalere ned ditt valg og vet hva du vil , finne den beste prisen er enkelt. Først, gjør et søk på Internett for alle madrassen butikker i ditt område. Du kan spare tid ved å ringe butikkene på forhånd og se om de har den type seng du foretrekker. Pris søkeord er vanlig praksis for bed butikker, så hvis du finner en god pris online, skrive den ut og ta det direkte til butikken.

De beste tilbudene med nye senger kommer fra eldre og avviklet modeller. Madrass produsenter, akkurat som bil selskapene, kommer ut med nye modeller hvert år, og madrass lagrer alltid redusere prisene på eldre modeller for å fjerne deres inventar. Finn ut hvor lenge sengen har vært i inventaret.

Levering /Shipping Options

Queen-size-senger kan være vanskelig å bevege seg, og hvis du ikke har en SUV, vil du mest sannsynlig trenger å har den levert. Noen madrass butikker inkluderer leveranse gratis, mens andre det telle som en premie service. Det er best å spørre om dette i løpet av prisforhandlinger. Tross alt, kan den laveste prisen sengen ende opp med å koste mer i enden hvis den ikke inkluderer leveranse eller en boks våren.


Relaterte artikler


hvordan man kan kjøpe en sovesofa stol
Slik Trekke en hvilestol
hvordan å lage et hjørne tv stativ
hvordan å bygge en sohji
hvordan du rengjør utendørs tømmer møbler
hvordan ta vare på skinn møbler
intrsuctions for hvordan å lage en vannseng ramme
hva som gjør en god madrass?
hvordan du kan dekorere en rockestjerne tema soverommet
hvordan å kjøpe en sofa som vil vare