hvordan å lage en tre-postkasse

hvordan å lage en tre-postkasse

Postkasser kan bli bygget i tre, med stiler fra utsmykkede og dekorative bokser til enkle bokser som er laget bare for å få jobben gjort. Bygge en dekorativ postkasse tar ganske mye trearbeid dyktighet, herunder carving. Å gjøre en grunnleggende postkasse er betydelig enklere og kan gjøres selv av noen med svært lite trearbeid opplevelse. Når grunnleggende boksen er ferdig, kan du alltids legge dekorative detaljer

trenger Du:
2-ganger-4-fots stykke woodTape measure1 tommers tre screwsScrewdriver2-2 1/2--inch hingesSawClampFine korn sandpaperPaint eller tre. flekken.


en.
Tegn alle postkassen bitene på trestykket, og klipp dem ut. Følgende brikkene skal kuttes:
1 front-12 1 /8 inches med 6 ½ inches med 5 /8 tommer
en back-12 1 /8 inches med 7 3 /4 inches med 5 /8 tommer
to sider-5 inches med 7 ¾ inches med 5 /8 tommer
en topp-14 inches med 6 inches med 5 /8 tommer
1 bunn-12 1 /8 inches x 4 inches med ½ tomme
2
Lim foran, bak, side og bunn stykker sammen. . Kantene på bunnstykket skal være inne foran, bak og på siden stykker. Legg til to treskruer til hver side om en tomme fra hvert hjørne til å feste den til bunns en sikrere måte. Legg tre skruer på både foran og bak, en på hvert hjørne og ett i midten.
Tre.
Legg toppstykket på toppen av boksen du nettopp laget. Siden fronten er gjort kortere enn baksiden, den øverste brikken vil skråningen ned mot fronten. Flytt toppstykket tilbake slik at den øvre kanten på toppen er selv med baksiden av boksen. Dette vil la den nedre kanten av toppstykket hengende over baksiden av esken. Har noen holde stykket på plass for deg eller bruke en klemme til å holde brikken på plass. Bruke finkornet sandpapir, sand kanten av toppstykket til den blir vinklet og linjer opp jevnt med bakstk. Dette gjør at postkassen for å åpne fritt.
Fire.
Fest toppen til resten av boksen. Skru hengslene i bakkant av den øverste brikken du nettopp slipt ned og feste den andre siden av hvert hengsel på baksiden av postkassen.
Fem.
Sand hele boksen. Det vil være grove kanter igjen fra kniven. Sliping vil eliminere disse. Når boksen føles glatt å ta på, og boksen kan males eller beises.


Relaterte artikler


hvordan bygge miljøvennlig møbler
hvordan å lage en bunkie bord
hvordan bygge en diamant vin rack
hvor å konvertere en full size seng til en dronning
om flytende hyller
hvordan å etterfylle spisestuestol seter
hvor å endre tanker på en propan BBQ
hvordan å lage en bordplate ut av flaske caps
hvordan gjøre stolen dekker for sammenleggbare stoler
hvordan å kjøpe tilbehør til en utendørs bbq grill