hvordan å lage en uteplass komfortabel

hvordan å lage en uteplass komfortabel

De fleste landskap innlemme en patio i noen del av tunet. Men hvis du skal bruke din patio det må ikke bare se bra ut, men være innbydende. Her er noen tips om hvordan å lage en uteplass behagelig
en
Først vil at uteplass ligger der. det vil være behagelig å bruke. Når du designe og bygge din uteplass, sørg for at den er plassert der den skal se bra ut fra huset, være praktisk å døråpningen, og, ideelt sett, ansikt en interessant eller vakker utsikt. Hvis du skal bruke den til å spise utendørs, bør den ha god tilgang til kjøkken.
To.
Så du vil sørge for at du har komfortable møbler i en stil som ikke bare legger til følelsen av hagen din, men er faktisk behagelig å bruke. Noen ganger kan en flott stol er kjøpt, men aldri brukt fordi det bare er ikke verdig å sitte i. Du kan sikkert kjøpe møbler og dà © cor til pynt, men alltid huske å legge i noen ekte, brukbare møbler, også!

tre.
Design din patio så det er lett å vedlikeholde. Kjøpe møbler som vil stå seg godt til utendørs elementer. Mold og revet stoff vil ikke gjøre en patio hyggelig. Og måtte stadig beskytte møbler, puter, gardiner eller andre utendørs dà © cor, vil gjøre livet på terrassen alt annet enn behagelig.
Fire.
Design og antrekket ditt patio med mye skygge. Enten du skygge er gitt fra et tak, utendørs gardiner eller gardiner, hengende vinduer, nyanser, skjermer, veggtepper, høye busker eller trær, vil skygge bli verdsatt i varmt vær.
fem.
Og for å gjøre ditt patio komfortabel du kanskje vil faktor i steder for å spise eller drikke, tepper, ekstra puter og koselig belysning, slik at du kan bruke din uteplass om natten, også. Du vil kanskje også legge en chiminea, peis eller ildsted for kjølige dager eller kvelder. Og for enda mer avslapping, vurdere omfatter beroligende ringle av vann med fontene. Dette er bare noen av de mange ting du kan huske på å gjøre ditt patio komfortabel.


Relaterte artikler


hvordan bygge en 2 sidig benk av 1 ark av kryssfiner
hvordan å lage et arkivskap skrivebord
hvordan å bygge en polstret benk
hvordan å lage en datamaskin bord eller skrivebord
bygge en enkel barna skrivebord
hvordan å bygge en liten patio bord
hvordan du justerer en vind opp klokke
hvordan gjøre et arvestykke leketøy boksen
hvordan Trekke stoler med gamle gensere
hvordan refurnish i skinn