hvordan å sette knapper på møbeltrekk

hvordan å sette knapper på møbeltrekk

Knapper legge en dekorativ finishen til fine stue møbler. Chesterfield sofaer og tuftede paller er laget ved å legge knappene etter at møblene er polstret. Knappene kan ordnes i diamant, bølge, firkantet og trekantet mønstre. Tekstiltrekk skaft knappene fungerer best når du foretar tufted møbler. Kontrasterende farger kan brukes på moderne møbler, men de fleste tuftede møbler bruker koordinere stoff å dekke knappene

Du trenger:.
Cloth-dekket shank knapper i koordineringen eller kontrasterende colorsTapestry needleThick, belagt frakk tråd eller farget-til- match vokset tannlege flossScissorsPiping eller andre trimsSatin bånd.


en.
tråden et veggteppe nål med vokset pels tråd eller vokset tanntråd farget for å matche ditt trekk. Før møbeltrekk for baksiden av ditt valgte møblet er stiftet eller limt på plass, skyv billedvev nål gjennom tilbake, inn i og gjennom puten og ut den andre siden.
To.

Flytt nålen over 1 /8 tommer i alle retninger fra Entrypoint gjennom puten, og skyv den tilbake gjennom til utgangspunktet. Når du har valgt en retning, gjøre det samme for alle de knappene du feste. Trekk tråden gjennom puten to ganger, kommer ut og går inn i samme hull, trekke stramme hver gang. Dette trekker puten stramme og sikrer at knappen vil ha en sterk festepunkt.
Tre.
Tråden en knapp på nål din og trekk nålen og tråden tilbake gjennom de samme punktene i pute. Gjenta minst 4 ganger, går gjennom puten og tilbake gjennom-knappen, og deretter ut den andre siden av ditt valgte møblet å sikre at knappen sitter godt festet. Tie av tråden og klipp det i nærheten av puten, under knappen.
Fire.
Fortsett å feste knappene til du har laget mønsteret du foretrekker. Tufting kan gjøres i en enkelt rett ro over baksiden av en sofa, i en gruppe på fire på en kaste pute, eller i en gruppe på syv knapper forbundet med kontrastfarge tråden for å gi inntrykk av daisy kronbladene. Du kan også legge knapper i en enkel eller dobbel bølgemønster.
Fem.
Bruk en stiftemaskin eller hot smelte lim pistol for å fullføre feste trekk på baksiden av møblet når du har festet alle knappene på den valgte mønster. Legg rør mellom knapper for å lage en stilk effekt. Du kan også koble dusker med satin bånd, rickrack eller perle strenger. Stitch bånd roser rundt knappene hvis ønskelig, å ytterligere styrke den tredimensjonale effekten av dusker.

Tips og advarsler


 • Hvis du er tufting et innkast pute , kan du feste knapper på begge sider. Sørg for å slå en knute på tråden så langt under knappen som du kan for å skjule den.


 • Relaterte artikler


  om møbler outlet butikker
  hvordan å lage en barneklubb makeup skrivebord
  hvordan ta vare på utendørs teak møbler
  hvordan å male et tre picnic bord
  hvordan å holde en skinnsofa fra sprengning
  hvordan å avgjøre om en barnevogn eller vugge er det riktige valget
  om møbeltrekk
  hvordan du velger moderne patio møbler
  hvordan du kan bygge en tilpasset skohylle
  hvordan bygge en veggmontert magazine rack