hvordan å skjule en seng i et studio

hvordan å skjule en seng i et studio

Du har flere alternativer for å gjøre studio ser mer ut som en ettroms leilighet. Gå gjennom skjule en seng alternativene nedenfor, og velge den som fungerer best for ditt studio leilighet
en.
Få en Murphy Bed.
Disse senger kaste deg inn i et skap, eller mot veggen. Når de er opp, er det vanskelig å si at det var en seng der i første omgang. Fangsten er mekanismen må være boltet fast til gulv eller vegg, og kan bli dyrt hvis du kjøper ny. Hvis du er på et stramt budsjett, kan du få tilsvarende funksjonalitet med en heavy duty luftmadrass eller skum madrass som du prop bak et møbel og skjul med en gardin.
To.

Få en sovesofa.
Sovesofaer ser ut som en vanlig sofa, men har en seng foldet opp under setet. Disse helt borte brettes opp, men det er en hake. Det er en bar som går tvers under madrassen på de fleste av de klassiske versjonene som de fleste finner ubehagelig. Det er noen innovative design på markedet som hevder å ha løst dette problemet. Bare sørg for å prøve det ut før du kjøper. Du bør også huske på den ekstra innsatsen som kreves for å gjøre sengen og sette det bort hver dag.
Tre.
Få en futon.
Den opprinnelige japanske futon var en tynn matten som rullet opp på slutten av natten, og passer i et skap. Det er ikke en dårlig seng løsning for et studio, men den gjennomsnittlige amerikanske liker en mykere madrass. Som et resultat av løse madrasser på markedet i U. S. er mye tykkere, og har en tendens til å komme med en ramme som kaster madrassen ned lengden på en sofa. Dette er bra fordi du kan lagre ting under dem, og de er lettere å komme gjennom kronglete korridorer og en tradisjonell sofa. Bare vær oppmerksom på at selv de tykkere versjonene er fastere enn de fleste fjærmadrasser. Hvis du har hofter og sove på din side, kan du ikke liker disse.
Fire.
Få en himmelseng.
Dette kan virke counter intuitive. Etter at alle i den moderne verden en himmelseng er laget for å trekke oppmerksomheten mot det selv, men designet kommer med mennesker som bor i ett rom husene som ønsker å vegg av sine seng for privatliv og varme. Sett seng i et hjørne og henge tunge gardiner fra post til post rundt sengen. Med gardinene lukket, kan du ikke se sengen. Du kan til og med sove i der, mens romkameraten din holder opp med lyset på.
Fem.
Få en divan.
Skjul sengen i vanlig syn. Bare bruk sengen til sitteplasser. Legg noen puter for rygg hviler. Hvis du har folk over mye, kan det hjelpe å sette en heavy duty futon dekke på madrassen, og sove i en sovepose som du kan ting i en boks når selskapet kommer over.
6.
Bygg en trille seng.
Hvis plassen tillater det, lage en seng som trekker ut som en skuff fra under en hevet oppholdsrom eller lagring skapet.

7.
Heng seng fra taket.
Hvis du har et stort budsjett, eller mekaniske ferdigheter, bruk denne metoden benyttet i noen RVs. Suspendere seng fra taket, og mekanisk senk det når du trenger å sove.
8.
Få en loft seng.
Ikke skjul akkurat sengen, men det gjør frigjøre litt gulv eller lagringsplass avhengig av hva du putter under det. Hvis du har høyt tak, kan det være fornuftig å bygge en vegg til vegg loft i den ene enden av rommet.


Relaterte artikler


Slik beskytter du et dekk eller uteplass fra en utendørs grill
hvordan å sy bobilen slipcovers
om sitteplasser planer for bryllup
hvor å fjerne gammel maling fra kurvmøbler
hvordan gjøre kaffebord med skuffer
hvordan gjøre slipcovers for væpnet spisestue stoler
hvordan måle et kontor for et skrivebord
hvordan bygge en gård tabell
hvordan finne nesten alt gratis
hvordan å lage et tent bed baldakin