hvordan bruke møbler i et lite soverom

hvordan bruke møbler i et lite soverom

Små soverom ikke øverst på ønskelisten til mange, om noen, mennesker. De fleste drømmer om store soverom med plass til alt de måtte trenge eller ønske. Det er bare en fantasi, en sjeldenhet i den virkelige verden. Det er imidlertid ikke en drøm å gjøre god bruk av den plassen du har på soverommet. En måte å gjøre dette på er å velge plassbesparende soveromsmøbler

Du trenger:. .
Liten lommelykt


en
Bruk en divan til å spare plass i. din lille soverommet. Bruk det som ekstra sitteplasser i tillegg. Hold sengetøy enkle, unngå store dyner og luftig støv ruffles. Store pynteputer og andre elementer under sengen for å spare enda mer plass.
To.
Place høye, smale kister «kp-hjørnet i hjørnet av et lite soverom. Plasser en høy gulvlampe bak det så du ikke kaster bort noe plass. Legg dekorative kurver og bokser på toppen av brystet for å spare skuff plass.
Tre.
Bruk en kort, lang byrå mot den lengste veggen i et lite soverom. En kort byrå vil hjelpe deg å spare veggplass der kan legge hyller og skygge bokser for lagring og visning av samlingene. Prøv å plassere korte byrå foran soveromsvinduet ditt, slik at høyere møbler vil ikke blokkere det naturlige lyset.
Fire.
Opprett ekstra lagringsplass og sitteplasser ved hjelp av hul ottomaner og benker. Disse kan også tjene som uformelle footboards for en tradisjonell senger. Hold ut av sesongen klær så vel som andre sjelden brukt elementer i osmanerne og benker.
Fem.
Velg et bur-lignende desk med mye skuffer og skapplass. Bruk den nedre skuffer og skap for ikke-arbeid elementer som sengetøy og ekstra håndklær. Bruk den øvre skuffer og skap for papir, penner, bøker og annet arbeid-relaterte ting.
6.
Bruk smale bokhyller for flere butikker. Plasser bøker, små lamper samt annet tilbehør som knick knacks og bilder. Legg kurver, lue bokser og andre dekorative lagring for å holde små gjenstander.


Relaterte artikler


om meksikansk kabinett maskinvare
den beste typen madrass
hvordan komme riper ut av skinn møbler
Slik Trekke en flettet gyngestol
hvordan å lage en enkel provisoriske budsjett køyeseng
Slik Trekke sammenleggbare stoler
hvordan bygge en kul 2x4 bord
hvordan du kan innrede en jente’s soverom kostnadseffektivt
hvordan du kan innrede ditt hus eller leilighet helt gratis
hvordan sette en verdi på brukte baby møbler