hvordan du beholder din stolthet mens shopping for klær på sparsommelighet butikker

hvordan du beholder din stolthet mens shopping for klær på sparsommelighet butikker

I disse tider med lavkonjunktur, kanskje flere av dere søker etter måter å kutte tilbake. La meg oppfordre deg til å holde oppe det gode arbeidet! Sparsommelighet butikker er en fin måte å gjøre dette, men mange blir selvbevisst og selv muligens deprimert ved tanken av brukte klær for seg selv eller sin familie. ! La oss komme i gang før du mister nerve

Du trenger:.
Tillit
Sunn Self-bevissthet.


en.
Start med å se gjennom klærne dine. Vær oppmerksom på stiler og farger du bevege mot. Har du en favoritt designer klær? Shopping "sparsommelighet" betyr ikke ofre din stil. Jeg har kjøpt J. Jill, Coldwater Creek, Gap, Baby Gap, Land's End (og mange andre) alle i god stand, og mange for mindre enn $ 2,00 et element!
To.
Do du har elementer i god stand at du har vokst, blitt lei av og slett ikke bruk lenger? Benytt denne muligheten til å resirkulere dem og frigjøre mer plass i skap! Sørg for at elementene er rene og ta en pose med deg når du går til bruktbutikk å donere. Hvis du føler deg ambisiøs, kan du prøve å selge dem på Craigslist eller Ebay. Uansett, get 'em outa det!
Tre.
Ring opp din lokale bruktbutikk (ie. Frelsesarmeen) og spør om de har 1 /2 pris dag. Hvorfor betale $ 2 for at Gymboree antrekket når du kan få den for $ 1! Spør også hvilke dager de fylle opp hyllene sine. Dette vil gi deg den beste muligheten til å finne de fineste klærne. Ankomme tidlig.
Fire.
Ikke vær redd for å kjøpe ut av sesongen. Mange folk handler for øyeblikket som betyr Spring klær er en varm vare akkurat nå. Bra for salg, men ikke så bra for å kjøpe. Det penere elementene er etterspurt og går fort. I mellomtiden er det vakre LLBean genseren sitter der ignorert. Snappe den opp! Hvem bryr seg om at det ikke vil bli brukt i ytterligere 6 måneder.
Fem.
Hvis du finner en masse gode tilbud på vakre klær som du personlig har ikke behov for, så hvorfor ikke kjøpe dem og prøve videresalg? Igjen, Craigslist og Ebay er flotte steder for dette.
6.
Ikke bli flau! Du trenger ikke å ofre deg stil! Gi deg selv et klapp på ryggen i navnet til nøysomhet og legge bort alle de pengene du har lagret for en regnfull dag. Good Job.

Tips og advarsler


 • Hvis du besøker på en bestemt dag og ikke finner noe du liker mist ikke motet! Prøv igjen neste uke. Turn-rundt for bedre klær er rask og hyller blir fylles opp kontinuerlig.
 • Hvis du besøker en bestemt butikk, og er imponert, søke i gule sider for en annen i området. Alle sparsommelighet butikker er ikke skapt like!


 • Relaterte artikler


  Slik flytter du en madrass
  hvordan å male en gammel vinyl stol
  om Kontorstoler
  hvor å kjøpe møbler slipcovers online
  hvordan å lage et hjørne tv stativ
  hvordan gjøre ende tabeller
  Slik velger du et salongbord når dekorere
  hvordan å designe soveromsmøbler
  hva er gjennomtrengende olje ferdig?
  hvordan ta vare på kurvmøbler