hvordan du får en queen size-seng opp smale trappen når den ikke passer

hvordan du får en queen size-seng opp smale trappen når den ikke passer

Så du nylig flyttet og har akkurat kjøpt en splitter ny madrass og boxspring. Du er utmattet av å flytte møbler og du har tenkt på den nye sengen hele dagen lang.
Du henting den nye sengen fra møbler selskap og som du prøver å dra den opp trappen, innser du i skrekk på at du ikke kan få boxspring opp! Trappen er for smal og så mye du ønsker det, vil det ikke rikke! Hva nå? Må du gå tilbake og bytte det for en full eller dobbelt? ! Eek

trenger Du:
Sketch padGraph papir.


en.
Hvis madrassen passer opp trappen, er det et par forskjellige alternativer du har. Du trenger ikke å betale for en full-eller dobbeltseng.
To.
Du kan kjøpe en Split Boxspring for en dronning sett. Dette er egentlig en boxspring som er delt i to deler. Med eldre boliger er det svært vanlig å ha smale trapper, men disse bør fungere fint. Du kan også få en lav profil boxspring som er delt også.
Tre.
Du kan returnere boxspring og få deg en plattform seng. Dette er typer rammer som ser nesten ut som en tynn boks. De er vanligvis kjøpt un-montert slik at du kan dra alt opp trappen og inn i soverommet til å sette sammen. Dette tar plassen til boxspring din. Dette er hyggelig også fordi du kan vanligvis få et med lagringsplass til klær eller andre ting. Ikea er et flott sted å finne rimelig plattform senger.


Relaterte artikler


hvordan å kjøpe en trygg seng
hvordan å bygge en laptop skrivebordet
hvordan å bruke en ergonomisk stol riktig
hvordan å reparere en sprukket glass bord
hvordan å bygge en ergonomisk datamaskinen desk
hvor å fjerne tre møbler flekker
hvordan legge / Trekke eller gjenopprette en barkrakk
hvordan du tilpasser et spillebord
hvordan å lage en pult ut av en kommode
hvordan du bruker en stift remover