hvordan du handler for dagligvarer ved hjelp av en mat inventar og shopping liste

hvordan du handler for dagligvarer ved hjelp av en mat inventar og shopping liste

Når folk flest går innkjøp av mat, de bare gå nedover midtgangen og plassere hva ser bra ut i handlevognen. Hvis de planlegger fremover, kan de lage en kort liste over nødvendige ting. Og deretter innen en dag eller to de må gjøre alt på nytt fordi de har kjørt ut av noe. Det finnes en bedre måte. Hvis du i butikken for din husholdning, lage mat inventar og en organisert handlelisten vil spare deg for tid og penger. Det vil også kutte ned på avfall og redusere dine turer til butikken.

Du trenger:
Penn og papir eller datamaskinen

Lag en Food Inventory


en
Skriv en liste over vanlige matvarer. . og dagligvare kategorier, for eksempel grønnsaker, snacks, sauser, melkeprodukter, kjøtt og brød. La 1 /4 til 1 /3 av en side med plass for hver kategori som å liste elementer i trinn to.
To.
Gå gjennom hvert sted i huset der du lagrer mat (kjøleskap, fryser, kjøkken hyller, tellere og pantry) og skriv ned hvert eneste element av mat som er i huset ditt. Gjør det samme for ikke-matvarer du også kjøpe på matbutikken. Skriv ned hvert element i den aktuelle kategorien du opprettet i trinn One. Hvis du kommer over elementer som ikke passer inn i din eksisterende kategorier, skriver de elementer i en "Diverse" kategorien, og når du er ferdig, lage individualiserte kategorier å putte dem i.
tre.

Kast ut bortskjemt eller gammel mat eller andre elementer du ikke har brukt i over et år mens du oppretter denne beholdningen. Dette er også en utmerket anledning for rengjøring eller tining i kjøleskap eller fryser. Til slutt, organisere elementer etter kategori og ordne dem slik at alt er synlig
4
Sett deg ned med maten din beholdning og dele hver kategori i to kolonner:. . "Alltid" og "Noen ganger", som er, til mat du alltid vil ha på hånden, og maten du vil kjøpe når du har lyst på den eller når den er i sesong.
fem.
Gå gjennom din "Alltid" kolonne i alle kategorier og skrive ned hvor mye av hver artikkel du bør ha for å vare en uke (eller hvor ofte du går shopping). Dette vil kutte ut unødvendige turer til butikken, sparer gass og tid.
6.

7.

Opprett Et organisert handleliste


en.
Gå på butikken og skrive ned alle de ganger og deler av butikken i den rekkefølgen du vanligvis besøker dem. Notere ned de viktigste tingene som er solgt i hvert midtgangen eller seksjonen. Dette vil bli din handleliste. For å spare tid, sjekk for å se om du kan gjøre dette online. Mange dagligvarebutikker tilbyr kart av sine butikker på nettet.
To.
Følg maten beholdningen neste gang du er klar til butikk og skrive ned hvor mange av hvert element du trenger. Skriv disse elementene, og beløpene i den aktuelle delen av dagligvarebutikk-butikk-spesifikke handleliste. Når du tar dette med deg til butikken, vil du vet nøyaktig hva du skal kjøpe, hvor mye, og listen vil være i den rekkefølgen du kommer til den som du handler.
Tre.

Gjennomgå listen så ofte som nødvendig. Hvis du finner deg selv tom for melk, legg en annen kartong. Hvis frisk frukt råtner før du kan spise alt, redusere mengden på mat inventarliste. Etter noen uker, bør du ha svært lite kastet bort mat og ingen ekstra turer til butikken.

Tips og advarsler


 • Hvis du kan skrive inn lister i en tekstdokument, gjøre endringer og skrive ut en ny handleliste blir veldig enkelt.
 • Vær nøye med å skrive ned alt når du gjør maten beholdningen. Du ønsker ikke å glemme noe.


 • Relaterte artikler


  hvordan å bygge en pullout hylle
  rengjøring og gjenopprette antikke møbler
  hvordan man kan kjøpe lagringsplass badebukser
  hvordan å lage en sammenleggbar skjerm ut av en vintage dør
  hvordan du kan gjenopprette en stol
  hvor å fjerne en ripe fra skinn
  hvor mye stoff trenger jeg å lage en Slipcover?
  hvordan du velger møbler for video spillere
  hvordan du bruker fresestål
  hvordan gjøre en rimelig salongbord