hvordan du kan spare på ryggen til skolen klær shopping

hvordan du kan spare på ryggen til skolen klær shopping

Shopping for back-to-school klær kan lett føre til overforbruk, noe som gjør foreldre frykter slutten av sommeren så mye som barn gjør. Så, i år, prøve noen endringer for å få barna klare i stil uten å tømme bankkontoen din

Du trenger:.
Målebånd
. 3 /4 "bredt sateng bånd.
3 /4 "bred myk stretch elastisk, skåret i 1 1 /2" lang.
silke blomst.
sy nål.
matchende farger bomullstråd.
2 sy pinner.


en.
Sette et budsjett
Uten å vite hva du har råd til å bruke det er mye mer sannsynlig mer enn det. Saldoen sjekkhefte, ta en titt på din nåværende inntekt og regelmessig utgifter, og sette et budsjett for back-to-school klær.
To.
Ta opptelling
Se gjennom barnas garderobe og skrive ned sine behov. Still spørsmål som: Passer det? Er det for slitt? Kan det bli reparert? Har hun bruke den? Har sko har hull eller behov blonder? Også undersøke hansker, frakker, skjerf og siden den kalde kommer snart.
Tre.
Prioriter
Prioriter hva som må kjøpes snart, og hva som vil være nødvendig når det blir kjøligere, eller sport og andre aktiviteter begynner. Sett "haster" elementer på toppen av listen. Unn denne listen som en kontrakt, og bare kjøpe det som er på den. Prøv å ha barna signere det også, slik at de forstår denne prosessen. Også barnas øyne for merkevarer og trender bule større hvert år, og det er opp til deg å holde som bule slår ut i et hull i lommeboken. Det er greit å si nei! Når de har "må ha det" spør deg selv om de trenger det, allerede har det, og hvis de vil virkelig ha det? Dette vil hjelpe deg å luke ut impuls kjøper du vil aldri se dem igjen slitasje.
fire.
Take Your Time
Back-to-school shopping er altfor ofte en sint dash gjennom hver eneste kjøpesenter i en slitsom helg, men det er ingen grunn til å få alt alle på en gang. Start med disse "haster" elementer, og deretter planlegge når du skal få resten. Sprer utgifter hjelper ut du holde deg til budsjettet, og avtar stressende shopping hodepine. Plus, vil du dra bedre nytte av salg!
Fem.
Shop Salg Kun
Handle på nettet og i butikken salg, og plukke klær som er allsidige, slik at barna får mer slitasje ut av dem. Noen gode online kupongen nettsteder omfatter: retailmenot. com, couponcraze. com (se clearance delen), og keycode. com. Prøv zappos. com for salg og avstander på klær og sko av alle typer. Ebay kan være en jackpot for avtaler om forsiktig slitte klær også, spesielt hvis du finner en "mye", men sørg for å lese detaljene! Frakt kostnader, avkastning avgifter og restriksjoner, og tiden som brukes ute på nettet kan raskt oppveie den fordelen av å spare litt gass, så husk at online shopping fungerer best hvis du vet at barnets størrelse og smak akkurat.
Når hoofing det, sone inn på salg og rydding racks på ulike butikker. Det er store skatter særlig på slutten av hver sesong. Før du går shopping, sjekk wow-coupons. com og se om det er kuponger du kan ta med deg!
6.
Shop Resirkulert
Consignment, rabatt, og andre -hand butikker er der salget eksisterer hver dag! Du vil bli overrasket over merkene og kvaliteten steder som Marshall og Goodwill bære hvis du er villig til å se. Hvis du har små, vurdere å handle på garasje salg også.
Kids ønsker komfort, trender, og klær som roper deres personlighet, og de kunne krype ved tanken på å kjøpe forsiktig slitt eller salg elementer, så pass på at de forstår at ved å spare mer faktisk de får mer klær , og de vil se like elegant, om ikke mer! Dessuten, noe nytt på stativet nå vil normalt være i salg fra september er slutt uansett.
7.
Stow Plastic
Bruk kredittkort for in-store shopping gjør det enkelt å overse hvor mye du bruker. Prøv heller å sette av litt penger fra budsjettet til å vare i shopping tur, og la barna vite at når det grønne er borte, er det shoppingtur gjort. Dette kan hjelpe dem å forstå hvor mye klærne er verdt også.


Relaterte artikler


hvordan å bygge en zebra toppen salongbord
hvordan pakke en lagringsenhet
hvordan å fullføre kurvmøbler
hvordan bygge lagerreoler for en kjeller
hvordan man skal håndtere squeaky skrivebord
hvordan å bygge en wall0mounted strøk rack
shopping for ørepropper
hvordan å bygge en bassengkanten tabell
hvordan måle et kontor for arkivskap
hvordan å lage små tabeller