hvordan du kan spare penger for shopping tilbake til skolen

hvordan du kan spare penger for shopping tilbake til skolen

Med skolen like rundt hjørnet igjen, er tilbake til skolen shopping bli en prioritet i mange familier. Du trenger ikke å bruke en formue for å få barna klare å følge mitt tips

Du trenger:.
Evne til å bruke kuponger, finne ut tilbud
. .
Tålmodighet og løse med barna.
Tid for å gjøre litt hver uke slik at du ikke treffer med alt i den siste uken.


en.
Rekvisita-Jeg skal gripe om dette litt , enkelte lærere ønsker visse bærbare PCer og farger, særlig bindemidler og spesielle penner og blyanter, er det rett og slett gal for oss foreldre. De bør standardisere studentene leverer et klassetrinn, periode, godt nok sagt, la meg gå videre.
Du kan blåse en formue her, må du handle alle forskjellige butikker for å få den beste prisen. Walmart, Target, Staples, Office Max etc. har salg og du kan også handle på nettet. Du kan sammenligne priser og jeg har tatt med linker i ressurs seksjon for kuponger for disse og andre butikker.
Når du har listen sammen, se opp elementene online og få den beste prisen før du treffer på gata, er det for dyrt å drive butikk til butikk, og noen av disse nettbutikker tilbyr gratis frakt etter et visst beløp, og også har internett bare specials.
to.
Ryggsekker-Her er mitt forslag, på rundt tjuefem dollar i pop, kan du få en gruppe sammen og kjøpe et par tilfeller og dele kostnadene. (Jeg følger en link for å komme ryggsekker engros i avsnittet for enkelhets skyld) Ellers deg igjen er underlagt ute etter den beste prisen, handle på nettet eller undersøkelser på nettet så mye du kan, er gassen dyrt å være ri rundt. Kvalitet betyr mye her, med mindre du vil være å kjøpe en ryggsekk med noen måneders du kanskje ønsker å tilbringe noen ekstra dollar for å få en god kvalitet en.
tre.
Klær og tilbehør-Oh boy . . . du må ha en prat med ungene FØR du går shopping, er her et par ting du kan håndtere.
1. Tilby noen designer klær, og resten som du kan få til en fornuftig pris.
To. Tilbud om å kjøpe ett sett av designer fottøy, og mindre kostbare sko å bruke mens hjemme etc. fortelle dem at de må gjøre dem sist for skoleåret.
Tre. Vanligvis de store varehusene kjører spesialtilbud og har kuponger, gi rabatter for å bruke deres kredittkort, eller har en eller to dagers salg, igjen, scan før du går og lagrer gass penger.
fire. Prøv å holde seg borte fra de virkelig billige ting hvis du kan, vanligvis etter noen vask, har de hatt det og du må bruke mer penger for å erstatte dem og mer gass penger også.
Fem. Kjøp mikse og matche gjenstander, klær som vil gjøre flere antrekk.
6. Se etter Markdown stativer, størrelser er vanligvis et problem på disse, men noen ganger får du heldig og scorer en avtale.
7. La barna vite at de må ta vare på tingene sine, og at skolen klær er for skolen, og de er til å skifte ut av dem før du går ut og spille etter skolen.
8. For eldre barn, unge tenåringer etc. hvis de har noen av sine egne penger og insisterer på å få noe, gi for dem å betale for det eller en del av det, tilbyr et budsjett for alle klær. Det lærer dem verdien, vår eldste datter skatter alt hun bruker HER penger på.
9. For yngre barn, er det greit å forklare kostnaden av ting til dem, en dag vil de trenger for å håndtere egen økonomi, gi dem en godtgjørelse beløpet de kan bruke på klær.
10. Ikke vent til siste minutt, begynn nå og kjøpe litt hver uke, og du vil ikke være blakk uken før skolen, og du vil ikke maks ut ditt kredittkort.
fire.
Ikke falle i fellen . . .
Designer Brands-Ja, jeg vet de ønsker alle et navn på noen designer emblazed sted, tilbyr delvis garderobe av disse elementene.
Bruke Store Charge-Det er greit å få en ytterligere andel av, HVIS du skal betale den av ved neste faktureringsperiode, eller hvis du har penger, bruker du kort for rabatten, og gå til kundeservice og betale den av.
raserianfall-Dette er ikke en foreldre artikkel, men hvem bryr seg, hvis de ikke kan ha det, kan de ikke ha det. Jeg husker ikke få alt jeg ønsket, og da jeg trakk et raserianfall, var jeg i trøbbel. Ikke vær en myking.
Siste øyeblikk Shopping-Du vil være synd. Agrevated og irritert på deg selv, kjøpe litt hver uke.

Tips og advarsler


 • Bruk Link i avsnittet nederst i denne artikkelen for å spare penger nettet og i butikkene


 • Relaterte artikler


  hvordan bygge tre lagring kuber
  hvordan å lage en benk ut av en headboard
  hvordan ta det perfekte lur
  hvordan du bruker dekaler til møbler
  hvordan å bygge en melk kasse bokhylle
  hvordan sette opp en effektiv spillerom
  hvordan å lage en mosaikk salongbord
  hvordan du velger en datamaskin desk
  Slik Slipcover en osmansk
  hvordan gjøre madrassen din mer komfortabel