hvordan du kjøper billige madrasser

hvordan du kjøper billige madrasser

Rabatt madrasser kan finnes på de fleste lokale møbler selskaper. Følg disse enkle trinn og gjøre litt research først. Du vil bli overrasket over de lave prisene vil du bli tilbudt på høy kvalitet madrasser
Her er hvordan du får rabatt madrasser:.
en.
Gå på nettet og søke etter møbler butikker og madrass uttak som er innen kjøreavstand fra hjemmet ditt. Se på hva disse butikkene betalt for madrasser og se om noen tilbyr noen form for rabatter. Lag en liste på 4-5 butikker som har de beste prisene på kvaliteten rabatt madrasser etter eget valg.
To.
Kjør til den første butikken på listen din og be om å få snakke med en selger assosiere. Snakk med dem om pris og spør hva deres beste rente er på madrassen etter eget valg. Fortell dem at du er shopping rundt og besøke lokale butikker for å finne ut hvem som har de beste prisene. Be dem om å skrive ut sin beste pris på billige madrasser.
tre.
nå kjøre til neste butikk på listen din og bedt om å snakke med megler. Vis dem pristilbud fra forrige madrassen butikken og spør om de kan slå denne prisen. Igjen fortell dem at du er shopping rundt og be dem om å gi deg den beste prisen på madrassen du ønsker.
Fire.
Drive til alle butikkene på listen din og fortelle dem du er ute etter høy kvalitet, madrasser rabatt. Vis dem at sitater fra forrige butikkene. Du vil blioverrasket over hvor lav disse butikkene er villige til å slippe sine priser på for å få din bedrift!


Relaterte artikler


hvordan å gi gamle møbler et nytt Med mønster finish
hvordan å bygge en spisestue Hutch
hvordan bli kvitt maur i møbler
hvordan møbelpolish arbeid?
lage din egen patio furniture
hvordan bygge køyesenger
hvordan å krympe en lovesac, cordaroy, eller andre gigantiske skum beanbag ved cinching det
Hvordan balansere temperaturen mellom arkene
hvordan du legger hjul til møbler
hvordan sjekke ut et bevegelig selskap