hvordan du velger ut en skinnsofa for ditt hjem og livsstil

hvordan du velger ut en skinnsofa for ditt hjem og livsstil

Hvis du er i markedet for en ny skinnsofa eller sectional, pass på at du gjør litt research før du foretar et valg.
Leather er et meget holdbart materiale på møbler. Det varer fem ganger lengre enn vanlige møbeltrekk og er veldig lettstelt. Men det er forskjellige grader av lær som trenger ekstra omsorg så hvis du har barn eller kjæledyr, må du kontrollere at du velger rett sofa
en.
Når shopping for en skinn møbel, vil du se at det er en lang rekke priser. Mesteparten av tiden dette skyldes høyere klassetrinn av lær vs lavere karakterer, så vel som 100% skinn og lær vinyl kamper. Du bør forstå forskjellene, slik at du vet om du får noe som vil vare, noe som er priset rettferdig, og hva er lettere å ta vare på.
To.
Karakterer av lær er bestemt av tilstanden til gjemme eller huden når det først undersøkes. En huden med flere markeringer, myggstikk, piggtråd tegninger, og andre spørsmål vil bli vurdert en lavere karakter. Det som vanligvis skjer er at skinn blir polert, og korrigert til at det ser bedre, men det vil bli priset lavere fordi den ikke viser mye av det naturlige skjønnhet lenger. Mange av disse dyrene er oppvokst i Sør-Amerika hvor været er ikke alltid snill mot dyrene, og du vil finne mye lavere gradert huder.
En høyere klasse skinn kommer fra et dyr som regel vokst i Skandinavia hvor været er mye bedre og der kyrne er babied. Fordi skjuler er i bedre stand, er mindre vedlikehold gjort og de er verdt mer. En høyere grad av skinn vil koste en sofa kjøper ganske mye mer.
Tre.
Hvis du kjøper en skinnsofa som er 100% toppen korn lær med en høyere grad skinn, forventer å bruke ganske mye mer. En skinnsofa som er delt korn (som vanligvis er laget av ekstra hudlag og er noen ganger gjort til et semsket skinn eller i sko) og lavere grad av lær vil være under $ 1000.
Fire.
Så hva er bedre for en familie med barn? Du kan kjøpe en sofa med protectant på den. Det er vanligvis funnet i en lavere grad av lær (som kan se så bra som en høyere karakter, men kanskje ikke så myk og smidig som de dyrere høy klasse). Du kan kjøpe 100% toppen korn lær og betale litt mer eller 100% skinn med delt korn på sidene. Split korn er vanligvis ikke fullt så solid, og du vil betale mer. Men de er fortsatt både mer holdbar enn møbeltrekk.
Fem.
Hva om du er ute etter en god kvalitet skinnsofa, ikke har noen barn å bekymre deg for, og prisen er ikke like mye et problem? Se på Fullnarvet sofaer (liten korreksjon på huder og veldig myk og smidig).
6.
Du vil finne at skinn reclining sofa's er ganske mye mer, spesielt hvis den har 100% skinn. For å spare litt ekstra kan du se på skinn med skinn match sider. Den vinyl kampen er en så bra kopi som du ikke ville vite forskjellen.

Tips og advarsler


 • Leather er 5x mer holdbart enn vanlig møbeltrekk
 • Bruk en lær lotion en gang i året for å holde den fra sprengning
 • Nedre grade skinn vil vanligvis ha en protectant slik at det kan være lettere å ta vare på.


 • Relaterte artikler


  hvordan du rengjør en chenille sofaen?
  hvordan å lage en seng ramme
  Slik Refinish et kirsebær tabell
  hvordan en reclining plen stol arbeid?
  hvordan å gjenopplive rustne jern møbler
  hvordan du bytter sofaen møbler ben
  hvordan du velger en removelist
  hvordan å sette sammen en standard baby crib
  hvordan bygge en bambus tabell
  hvordan å lage en fortvilet-finish benk