hvordan få gode tilbud på loppemarkeder

hvordan få gode tilbud på loppemarkeder

Loppemarkeder kan være noen av de beste stedene å finne gode tilbud på de tingene som du leter etter. Mange byer har noen forskjellige loppemarkeder hver uke som du kan gå til

Du trenger:.
Skisse padGraph papir


en
Gjør din forskning. . å se hvor mye det du leter etter pris hos en forhandler. For eksempel et sett med fire stoler og et bord kan gå for 225 dollar hos en forhandler. Så hvis du finner et sett som ligner på denne på loppemarkedet for femti dollar da dette ville være en stor finne for deg. På den annen side hvis den tilsvarende sett med bord og stoler gikk for 200 dollar, kan du være bedre å bare få bordet satt på butikken, på den måten du kan ta den tilbake hvis noe er galt med det.

to.
Kom til loppemarkedet tidlig. På denne måten kan du være sikker på å slå ut andre mennesker som prøver å finne de samme gode avtaler.
Tre.
Shop rundt loppemarkedet. Mange ganger vil det være flere leverandører som selger de samme tingene. Hvis dette er tilfelle så du ønsker å kjøpe fra billigste sted. Det er ingenting verre enn å kjøpe noe, og så snu rundt for å finne det billigere et annet sted.
Fire.
Barter med butikken eiere. Alltid byttehandel med butikken eierne fordi de vanligvis forventer det uansett. Ved byttehandel med butikken eierne gir du deg selv en stor mulighet til å få det du ønsker for enda billigere.


Relaterte artikler


hvordan å bygge en hengende skohylle
hvordan arbeide med bil glassfiber
hvordan komme sengs byggeplaner
hvordan gjøre flytende side tabeller montert på veggen
hvordan distress nye møbler
hvordan å reparere en ødelagt uavgjort for sikk sakk fjærer
hvordan gjøre trestoler
hvordan å designe en oppreist bokhylle
om secondhand møbler
hvordan du bytter madrassen for sovesofaer