hvordan gjøre funky møbler

hvordan gjøre funky møbler

Kanskje du setter opp din første leilighet og budsjettet for møbler ville knapt dekker en uke med mat. Watching disse programmene på TV som viser deg hvordan å gjøre om ett rom for $ 1000 er latterlig i din nåværende virkelighet. Her er hvordan du kan lage funky møbler som er morsom og funksjonell, og holde budsjettet intakt
en
Make funky. . møbler ut av omtrent alle utdatert eller gammelt møbel du kan finne på loppemarkeder, garasje salg, sparsommelighet butikker og spesielt hånd meg nedturer fra familien. Maling tre, gjenopprette seter av enkle spisestuestolene, endre hardware og selv møbler føttene kan byttes ut for en funky utseende.
To.
Bland og match deler for funky møbler. Sand, beis og lakk en gammel eik benkeplate og paret den med litt 1960-metal kjøkkenbordet bein som har blitt våte slipt og lakkert sort.
Finne fire tre spisestuestolene, fortrinnsvis som ikke samsvarer. Plukk disse opp billig, male hver en lys farge. Gjenopprette setene lett med koordinerende stoff og du har instant wow power.
tre.
Sand, grunning og maling en rekke stykker for å fullstendig endre utseendet. Opprette disse one-of-a-kind malt funky møbler finner kun ved hjelp av små flasker av båter maling finnes på ditt lokale rabatt butikken.
Påfør 02:58 strøk av latex håndverket maling som har blitt tynnet med litt skvett av varmt vann etter at brikke har blitt grunnet og prepped. La tørke godt mellom strøkene og deretter følge opp med to strøk halvblank eller semi-gloss vann base polycrylic å beskytte finish.
fire.
Ikke nøl med å plukke opp noe som kan ha dypere riper i skogen. Innser at dette er lett å fikse med tre fyllstoff og sparkel, deretter sand stykket, og deretter maling.
Lag møbler ser funky ved å gjøre noe som du vanligvis ikke ville se gjort på møbler. Pair en klassisk malt stykke med quirky hardware for en herlig kontrast som fortsatt funky, men lett på øynene. Ha det gøy, bruk fantasien og spare pengene dine for å leve. Nyt!

Tips og advarsler


 • Revamping gamle møbler ikke krever mye verktøy, bare det grunnleggende.
 • Husk å alltid stripe stykke maskinvare og deretter sand elementet. Det er ikke nødvendig å bruke møbler stripper på disse gamle brikkene. Bare sand til den føles glatt når du kjører din hånd på tvers av veden og den er klar for neste steg.


 • Relaterte artikler


  Slik Refinish et piano
  hvordan du handler for svømmebassenget tilbehør
  typer madrass stiftelser
  hvordan man kan kjøpe en sovesofa
  hvordan du installerer vegg hyller
  hvordan du kan dekorere loftssenger
  hvordan gjøre soveromsmøbler
  hvordan å plassere møbler på orientalsk teppe
  hvordan legge glass dører til en innebygd bokhylle
  hvordan får blekk av en skinnsofa