hvordan gjøre møbeltrekk for en headboard

hvordan gjøre møbeltrekk for en headboard

Trukket hodegjerder er vakre, men dyrt. Følg disse trinnene for å lage dine egne hodegjerde som ikke bare vil koste mindre enn $ 50 inkludert materialer, men vil matche ditt soverom og smaker perfekt

trenger Du:
Seng med ramme allerede satt togetherMeasuring tapeElectric-drevet stifter gunBattery- drevet drillFour bolter med skiver og nylon låsing nutsHammer.

Måling og Gathering Materials


en.
Mål bredden på sengen rammen utenfra til utsiden og høyden på hullene der boltene går. Bestem hvor høy du vil at headboard å være.
To.
Gå til et hjem forbedring lager som har en sagbruket. Velg 3/4-inch kryssfiner eller bedre kvalitet. (Møbler karakter er best, men er tyngste og dyreste. ) Butikken vil kutte kryssfiner til målinger gratis.
Tre.
Kjøp ditt ønskede stoff og vatt fra et stoff butikken.
fire.
Bor hull i bunnen av kryssfiner å matche hullene på sengerammen.

Montering


en.

Strekk vatt rundt fronten av hodegjerde og over ryggen og sidene, slik at om lag 3 inches ekstra på ryggen. Det er ikke nødvendig å dekke hele ark med kryssfiner, bare den øverste delen ikke skjult av sengen. Stift på plass.
To.
Strekk stoffet over vatt. Start øverst på midten med en stift, og deretter dra rett ned og stifte igjen i bunnen for å sikre at mønsteret er stilt opp. Arbeid fra toppen midten ut til sidene, trekke stoffet som du stifter. Når du kommer til hjørnene, strekke og brett som om du var wrapping en gave.
Tre.
Legg aksenter som kant rundt kantene med varmt lim pistol, eller dekorative messing negler , med en hammer. Du kan også legge til en andre kontrasterende stripe av stoffet på midten, accenting med mer varme eller spiker.
Fire.
Klipp overflødig stoff fra baksiden
fem.
Fest headboard til senga rammen ved hjelp av bolter.

Tips og advarsler


 • Som du legger ved i stoffet, periodevis ta et skritt tilbake for å sikre at mønsteret er stilt opp. Bruk mønsteret som veiledning. Hvis du ønsker en buet headboard, ganske enkelt merke dine målinger med en blyant, og hjemmetjenesten forbedring butikken ansatt vil gjøre tilpassede kuttet gratis. Eksperimenter med ulike stoffer, slik som fløyel eller skinn. Hvis stiftene stikke opp, trykker du ned med hammer.
 • Ikke kutt stoffet før du er ferdig med stretching og stifting den over hodegjerdet for å være sikker på at du har nok.


 • Relaterte artikler


  hvordan Refinish skap
  hvordan finne den beste madrassen til best pris
  hvordan du kan spare penger på å kjøpe møbler
  hvordan å krympe en lovesac, cordaroy, eller andre gigantiske skum beanbag ved cinching det
  hvordan å bygge en tre seng ramme og headboard
  hvordan bygge miljøvennlig møbler
  hvordan du kan gjenopprette en setepute
  hvordan legge / Trekke eller gjenopprette en barkrakk
  lage asiatisk møbler
  hvordan bygge et skrivebord ved hjelp av det gylne snitt