hvordan man skal utforme et hjem arbeidsbenken

hvordan man skal utforme et hjem arbeidsbenken

Hvordan vet du når det er på tide å designe et hjem arbeidsbenk? Når det er gjentakende hendelser som får deg til å bruke en benkeplate eller salongbordet for noe annet enn dens tiltenkte bruk. Det finnes mange forskjellige typer arbeid tabeller slik at bassenget for å trekke informasjon til å utforme ditt eget hjem arbeidsbordet er enormt

Du trenger:.
Skisse padGraph papir


en.
Lag en liste som forklarer behovet for et hjem arbeidsbenk. Prioriter dem fra de viktigste til minst viktige, og hvis den er forskjellig, fra de vanligste til minste felles bruk. For eksempel, oppstår behovet for et hjem arbeidsbenk når du tar på remodeling prosjekter rundt i huset, men ombygging er ikke så hyppig som potting blomster eller bygge en modell bil.
To.
Etablere en gjennomsnittlig størrelse som kan betjene alle av grunnene til på listen din for å designe et hjem arbeidsbenk. Dette vil inkludere høyde, bredde og dybde.
Tre.
Finne ut hvilken type tre du ønsker å bruke, spesielt for den øverste. Noen kryssfiner og solid tømmer har reist korn, noe som gjør overflaten unsmooth (i motsetning til grovt). Det er vakkert når du er ferdig, men du ville ikke ønsker å bruke den som en tegning bord. For variasjoner i tre som brukes for et hjem arbeidsbenk, se "Work Bench Designs Resource for tømrere" i Reference avsnittet nedenfor.
Fire.
Vei alle alternativene til din disposisjon som du designe hjemme arbeidsbenk. Les blader, eller ta en tur til den lokale forhandler trelast lagre og med søke på Internett for bilder og artikler om ulike bruksområder for en hjemme arbeidsbenk. Se "Work Bench Designs" i Reference delen i denne artikkelen for å sammenligne ulike bruksområder for et hjem arbeidsbenk. .
5
Still relevante spørsmål som: Må det være mobil? Kan det være dekorative når de ikke er i bruk? Vil det trenger et grenuttak eller overspenningsvern installert på den for flere verktøy å bruke? Dette er noen spørsmål som kan spille en viktig rolle i utformingen. Til slutt, alltid begynne på papiret når du utformer et hjem arbeidsbenk, er det lettere å slette enn det er å oppdage en feil mens bygge benken.

Tips og advarsler


 • Doodle på en skisse pute mens du forsøker å lage design. Sketch din foreløpige tegninger på millimeterpapir for skalerbare referanse.
 • Ikke rush til å designe et hjem arbeidsbenk. Aldri anta informasjon på Internett er korrekt. Alltid bekrefte funn fra andre kilder.


 • Relaterte artikler


  hvordan prisen brukte møbler
  hvordan å matche en osmansk og stol
  hvor å fjerne lim fra tre møbler
  hvordan å lage en diskett penneholder
  hvordan å male en gammel vinyl stol
  Slik velger du et smykker boks
  hvordan holde skinn møbler fra støping
  hvordan holde møbler fra flekker veggene
  hvordan å handle ikea
  hvordan å bygge en garasje arbeidsbenken