hvordan ta vare på harpiks wicker utemøbler

hvordan ta vare på harpiks wicker utemøbler

Omsorg for harpiks vidje utendørs møbler er et viktig, men relativt enkel, oppgave som vil legge til liv av dine utendørs patio møbler og din nytelse av det. Bare en liten oppmerksomhet til harpiks kurvmøbler vil holde det attraktivt og funksjonelt i mange år. Så følg disse tipsene for utemøbler omsorg

Du trenger:.
Løvblåser
. håndholdte støvsuger.
bøtte.
fille.
spray maling.
klut.


en.
Resin er en type plast så sørg for at du ikke har møblene for nær en varmekilde som et utendørs grill. Hvis møblene ikke skal brukes over en lengre periode, for eksempel om vinteren, er det best å sette den på lagring i stedet la den utsettes for vær og vind.
To.

Plast kan være riper eller bulkete av skarpe eller tunge gjenstander så du bør kanskje lagre møblene under dårlig vær. Enkelte løsemidler kan skade resin flettet så det er best å holde den unna sterke kjemikalier.
Tre.
Plast utemøbler kan bli slitte eller malingen kan falme. I slike tilfeller får en boks med spray maling spesielt laget for bruk med plast og gjelder i henhold til etiketten anvisninger.
fire.
Rengjøring av harpiks vidje utemøbler er enkelt hvis sunn fornuft er fulgt.
Dersom noen blader eller løst smuss har samlet på møblene disse kan bli fjernet av et blad vifte. Hvis noen blad biter eller smuss partikler igjen etter bruk løvblåseren disse kan fjernes ved hjelp av en håndholdt støvsuger.
Fem.
Å vaske harpiksen vidje utemøbler få en vask fille og en bøtte med såpevann og kjøre fille over møblene. La vannet bli noen minutter og skyll. Tørk med en klut eller papir håndkle.

Tips og advarsler


 • Vær sikker på at spraymaling er laget for å brukes på plast.


 • Relaterte artikler


  hvordan du velger sofa stoff
  hvor å putte en futon seng sammen
  hvordan å lage en pult fra en dør
  om fordelene med TEMPUR-pedic madrasser
  hvordan gjøre billige bokhyller
  hvordan å bygge en liten enkel tre skrivebord
  hvordan gjøre flytende side tabeller montert på veggen
  hvordan bygge et loft køyeseng
  hvordan bygge underholdningssenter vegger
  om bøying tre