ideer for dekorere bordet

ideer for dekorere bordet

Alt for ofte, tabellene i våre hjem blir rotete med ryggsekker, regninger og andre diverse elementer. Det er bare under spesielle anledninger at tabellen blir ryddet av og dekorert, og da noen vanligvis gjør et løfte om aldri å la det bli så rotete igjen. Prøv å gjør en innsats for å holde bordet ryddet og vakkert kledd opp hele året gjennom ved hjelp av følgende ideer for tabell dekorere

Du trenger:.
Hvit eddik
Sprayflaske.
Søppelsekker.
Fan.

sesonger

Velkommen hver sesong ved å kle opp tabellen i sesongens varer. I høst, lå en løper i høstfarger ned midt på tabellen. En rik, nubby stoff fungerer godt. Deretter plasserer små gresskar nedover løperen. Legg til noen få votive stearinlys mellom gresskar, og sette en vase full av høsten mødre direkte i midten. Om vinteren kan du prøve en enkel, rustikk trebolle fylt med kongler. Kunngjøre ankomsten av våren ved å kutte noen grener av av et blomstrende tre, og legge dem horisontalt på midten av bordet, eller sette dem i en vase med vann. Tvunget blomstrende løker, for eksempel tulipaner, også lage en stor fjær midtpunktet. Om sommeren fyller en krystall bolle med vann og tilsett flytende stearinlys og blomster til den. Plasser en konisk stearinlys i en krystall lysestake på hver side av bollen for et unikt fantastisk midtpunktet.

Everyday Living

Dekorer bordet nonchalant til daglig lever av å lage enkle centerpieces og dekorasjoner som hele familien kan nyte. Legg ut spisebrikker at barna malt og du hadde laminert. Fyll en gammel keramiske krukke med ferske plukket villblomster og sett at i midten av bordet. En favoritt bolle fylt med lyse sitroner ser flott ut på en ellers nakne, rustikke bord. En moderne tabell kan dra nytte av en organisk midtpunktet, som for eksempel en lang, lav fjøl fylt med voksende gress. Hvis du ønsker å dekke bordet, prøv kle den opp med en enkel ren gardin-panel eller et stykke glass kuttet til riktig størrelse. Plasser teppet panelet under glasset, eller plassere andre gjenstander under glasset som favorittbilder, spisebrikker eller spredt kronblader. Til slutt, gjør at familien middag ekstra spesielt ved å ha et "piknik" ved bordet. Dekk den med en rød og hvit piknik klut, og angi en piknik-kurv i midten av den. Dekk bordet med fargerike plast vann pokaler og avslutt det hele med bukett av sesongens blomster.

Spesielle anledninger

bursdager, middagsselskaper, bryllup og baby shower alle har ulike ideer for dekorere bordet. Faktisk er det så mange ideer som det er funksjoner, og de alle ikke kan bli oppsummert her. Men det er noen tabell dekorere ideer som kan fungere like godt for alle spesielle anledninger. I stedet for den vanlige midtpunktet av blomster, prøve å sette en forseggjort dessert eller kake i midten av bordet. Deretter setter en knopp vase ved siden av hvert sted innstilling, med en enkel rose i hver vase. Spesielle anledninger er også en fin tid å bruke collectible plater eller Kina. Hvis du samler på gamle tekopper, for eksempel gi hver gjest en av dem å bruke. De vil ikke matche, men det er attraksjonen.


Relaterte artikler


hvordan å sette sammen et metall seng ramme
hvordan man kan forebygge utendørs møbler fra falming
hvordan å kjøpe en stein datamaskin desk
hvordan å bygge en idesk
hvordan du får brukt soveromsmøbler
hvordan skal vaskes og ryddes møbeltrekk
hvordan gjøre hesten-hår madrasser
hvordan bygge papp hyllene
bygge en benk
rengjøring og gjenopprette antikke møbler