interiør tips for soveromsmøbler

interiør tips for soveromsmøbler

Når dekorere soverommet ditt, til det første du må tenke på er møblene. Møblene du velger vil være den avgjørende faktor i hvordan resten av rommet er innredet. Når du har valgt den perfekte møbler, må du også vurdere hvordan å ordne den i rommet. Først etter at møblene er valgt og arrangert kan du tenke dekorere resten av rommet. Gjør din soverommet perfekte fristed ved å velge riktige møbler og ordne det ordentlig

Utvalg

Før du velger møbler til soverommet, vurdere formål og størrelsen på rommet. Vil du være å se på tv på soverommet? I så fall trenger du en enhet til å holde TV. Hva med å lese i sengen? I så fall trenger du en god lampe og sannsynligvis et bord. Du kan også kanskje en slags chaise lounge. Hvis rommet er stort, kan du velge nesten alle typer møbler, fra sleekly moderne å kunstferdig utsmykket. Hvis rommet er lite, stokk med rene, tradisjonelle linjer i møbler og velge elementer på en mindre skala, slik at rommet ikke føles overfylt.

Arrangement

Sengen er det sentrale punktet i rommet. Som sådan, de fleste plasser det slik at når du går inn i rommet, er det første du ser sengen med hodegjerdet mot deg. Hvis dette fornærmer din følelse av privatliv, men vurdere å sette sengen på motsatt vegg, så folk inn må slå for å se sengen. Unngå å plassere sengen under et vindu, der utkast kan sive inn og chill deg. I tillegg plassere en seng foran et vindu kan blokkere verdifulle lyset kommer inn i rommet. Hvis du har en kommode med et speil, sett at på motsatt side av vinduet, slik at speilet reflekterer mer lys inn i rommet. Hvis soverommet ditt er veldig stort, sette sengen i en vinkel i hjørnet av et rom er svært dramatisk, spesielt hvis det er en himmelseng. Små bord på hver side av sengen er funksjonelle og attraktive. Hvis plassen er begrenset, installere flytende hyller på hver side av sengen og bruke disse som tabeller i stedet.

Dressing sengen

Når du velger senger, finne de mest luksuriøse du har råd. Sengen din bør gi deg det ypperste komfort. I store rom, går nesten alle mønster eller farge. Tenk imidlertid at et soverom skal være beroligende. Soft blues, grå, kremer og salvie grønne fremkaller en følelse av ro. Lyse farger bør unngås, med mindre du er dekorere et barnerom. Selv der, vurdere effekten høyt fargene kan ha på et barn som er ment å være sovende. I små soverom, er det best å feste med monokromatiske farger og subtile mønstre. Legg komplementære pynteputer til sengetøy for å gi sengen et ferdig utseende.


Relaterte artikler


hvordan å male et tre picnic bord
hvordan du kan lage ditt eget hodegjerde for mindre enn $ 40
Slik flytter du et biljardbord
Slik velger du et smykker boks
hvordan du rengjør utendørs tømmer møbler
hvordan du gjenoppretter en crib
hvordan gjøre patio møbler dekker
hvordan du oppretter en utendørs getaway
hvordan bygge et hjørne tv hylle
hvordan å reparere tremøbler med vannskader