kjøkken skap og skap ideer

kjøkken skap og skap ideer

For mange kjøkken rett og slett ikke har nok skap, pantry og skapplass. Organisatoriske verktøy kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av skapet plass du har, men som kanskje ikke er nok til å holde kjøkkenet funksjonelt. Frittstående kjøkken skap og skap kan utgjøre hele forskjellen, spesielt hvis du har en eldre hjemme. Du kan også være lurt å restyle skap for et mer moderne utseende. Arbeid med kjøkken du har til å skape et rom som er behagelig å arbeide i og slappe av i, samt lett å holde ryddig.

Du trenger:
bord eller skrivebord som trenger en ny topp
. Piece of 1 /8 "Luan store nok til å dekke pulten eller bordet.
Carpenters lim.
Flere sterke klemmer.
Nok 2x4s å gå rundt omkretsen av bordet.
Flere tunge ting.
Damp kluter.
Sandpapir.

Organisere kjøkken skap

Enten du har rikelig med skapplass, eller bare ikke nok, velorganisert kjøkkenskap og skap kan holde mer og holde elementer ryddig og tilgjengelig. Et besøk til din lokale hjem-forbedring, en drill og biter, og en ettermiddag er alt som trengs for å omorganisere skap. Se etter dør-montert hyller for å holde lokkene for plast beholdere, stativer for baking panner og stabling hyller å legge til plass. En lat susan kan gjøre et krydder skap mer nyttig. Hvis du har en nærliggende dør, vurdere en over-the-dørs rack størrelse for hermetikk å rydde litt hylleplass. Disse trinnene kan frigjøre litt plass i skap, men i enkelte kjøkken som bare er ikke nok til å gjøre opp for begrensede skapplass.

Frittstående kjøkkenskap

Det finnes en rekke kjøkken skap, stativer og skap tilgjengelig på markedet i dag. I et kjøkken med god gulvplass men utilstrekkelig arbeidsområdet, kan du vurdere en tralle eller frittstående øya. Disse tilbyr lagringsplass nedenfor med counter plass på toppen, og er tilgjengelige i forskjellige stiler og prisklasser. Du kan også velge å bygge din egen øy, selv installere utstyr i denne kjøkken skap enheten. Hvis du trenger å lagre retter, kan en Kina skap fungerer bra. Du kan skjule rotet ved å installere gardiner i Kina Hutch. En gammeldags kjøkken skap kan også tilby rikelig lagringsplass og noen mengde av arbeidsområdet i ditt hjem. Disse skapene kan fortsatt bli funnet i loppemarkeder og antikvariater.

Legge kjøkkenskap

Legge skapplass er et populært valg når du renovere eller fornye et kjøkken. Selv om du ikke har råd til en full renovering eller ikke føler at man er i orden, vil du være i stand til å finne skap som koordinere med din eksisterende kjøkkenet kabinettet på et hjem forbedring sentrum for å legge til kjøkkenet. Vurdere å installere Cabinetry i vaskerommet til å tjene som et spiskammer, eller integrere kjøkkenskap i en tidligere frokost krok.

Refacing eller omlakkering Skap

Gjør din gamle skap ser nye kan revitalisere og oppdatere ditt kjøkken. Du kan kanskje fjerne dørene og deretter sand ned og maling eller beis kjøkkenet ditt skap for et nytt utseende. Hvis skap er i dårlig forfatning, refacing kan være en bedre løsning. For å reface skap deg selv, må du bestille nye dører samt finér å dekke rammene av hvert kjøkken skap. Refacing er mye billigere enn å erstatte møbelsnekkerier, samtidig som en helt nytt utseende for kjøkkenet.


Relaterte artikler


hvordan gjøre køyeseng telt
hvordan å feste et glass topp til en vase for å lage en tabell
hvordan du bruker enkle moderne møbler innredning ideer
hvordan bygge futon køyesenger
hvordan å få gode leie til egne møbler
hvordan å lage møbler ben
hvordan gjøre stolen lommer fra putevar
hvordan å lage en seng trygt
Slik strip male effektivt
Slik Refinish weathered teak treverk med polyuretan