kreative ideer for å male møbler

kreative ideer for å male møbler

Eksperimenter med forskjellige teknikker for å legge interessante, one-of-a-kind møbler til ditt hjem. Maleri møbler er en utmerket måte å forene deler av mistilpassede møbler og skape et enhetlig utseende. Det er også en fin måte å enkelt oppdatere og revitalisere en slitt eller skadet stykke, et loppemarked finne, eller produkter kjøpt i en bruktbutikk eller garasjesalg. Hvis du velger riktig maleriet stil, kan du opprette biter som passer en moderne, tradisjonell eller "shabby chic" space

Du trenger:.
Sketch padGraph papir.

Formell Painted Furniture

Hvis du ønsker en formell, tradisjonell stil i hjemmet ditt, velg maleteknikker som fusjonerer godt med innredningen din. Vurder myk krem med hint av gull for en fransk provinsielle utseende, eller grunnleggende svart med detaljer plukket ut i rødt, krem eller gull. Solid hvit, krem eller glanset sort kan også passe godt med en formell utseende. En blankpolert rød lakk finish kan være et flott valg hvis du vil legge til en asiatisk stil til ditt hjem. Lag et elegant utseende ved ferdig med malte møbler med en høyglans polyuretan eller flere lag av godt polert bivoks tre finish.

"Shabby Chic" eller Country Painted Furniture

Hvis du elsker utseendet på gamle malte møbler med peeling og distressed maling, kan du opprette dette ut på din egen. Strip og sand dine møbler etter behov, og male med latex maling. Sand godt etter maling, sliping ned til treverket i flekker. Dersom det er ønskelig, påfør en lys vask av fortynnet maling og tørk vekk overflødig å legge bare et hint av farge til din malte møbler. Mens hvit er den mest vanlige fargen, vurdere å bruke en levende blå, rød, grønn eller gul, spesielt hvis du arbeider på et stykke for et kjøkken eller familierom. En fargeklatt på malte møbler kan legge personlighet til et rom.

Contemporary malte møbler

Hvis du ønsker en moderne eller moderne utseende, bør du vurdere rene glanset sort, mørk brun espresso eller en levende og lyse farger når du maler møbler. Se etter møbler med rene linjer og former. Bruk en liten skum roller å male for å unngå eventuelle tegn på pensel merker og bruke en høyglans polyuretan når malingen er tørr. Hold skarpe og friskt utseende du fordel ved å unngå fortvilet treverk og masete detaljer.

Whimsical Møbler Maleri

Noen av de mest morsomme alternativer for å male møbler er lekne og lunefull. Freehand maling design på møbler eller bruke sjablonger for å legge mønstre til malte møbler. Vurder male et stykke med leopard flekker eller sebrastriper. Enkle malerverktøy kan tillate deg å lage fiskebensmønster, faux tre korn eller Gingham mønstre. Prøv Gingham for et barnerom eller land plass. En fiskebensmønster kan fungere godt i et moderne eller land-stil.


Relaterte artikler


hvordan å lage et spisebord utvide
hvordan vet hva gutter hater med jenter "soverom
hvordan man kan kjøpe futon rammer
hvordan bygge et leketøy brystet
hvordan du bytter skum i sofaen puter
hvordan å lage en flott spisebord av 2 urner og en topp
hvordan å bygge en laptop skrivebordet
hvordan bygge et skrivebord ved hjelp av det gylne snitt
hvordan bygge kirsebær bokhyller
hvordan å male møbler spansk stil