maling behandlinger for gamle møbler

maling behandlinger for gamle møbler

For en oppdatert nytt utseende, trenger du ikke nødvendigvis trenger helt nye møbler. Det er mange maling behandlinger som kan revitalisere en gammel møbel, noe som gjør den kompatibel med dekorering temaer fra klassisk til moderne. Du vil bli overrasket over hvor få godt planlagt maleteknikker kan drastisk endre det estetiske med noen antikke element

fikse den Furniture

Grunnlaget for eventuelle god maling behandling er en god prep-jobb. Uansett hvilken behandling du skal søke, er en godt preparert underlag avgjørende for å sikre de beste maleriet resultatene.

Det er lurt å fjerne eksisterende maling ved å anvende metylenklorid malingsfjerner med en standard pensel, som anbefalt av DIY Network. Denne type maling remover også vil arbeide for å fjerne blanke avsluttes på umalt tremøbler. Hvis du bare male over den eksisterende lag med farge, vil du ikke få så god dekning av maling, og det endelige maling behandlingen ikke vil se veldig tiltalende. Pass på at du jobber i et godt ventilert sted når du bruker maling fjerning og andre malingsprodukter kan produsere skadelige gasser.

Skrap møblene overflate med en sparkel etter metylenklorid malingsfjerner har oppløst den eksisterende lag med maling. Bruk beskyttende gummi hansker for å unngå å få noen av malingsfjerner på hendene.

Med gamle møbler, er en annen stor bekymring dings og riper. Du kan buff ut mindre skraper med 100 sandpapir. For større huljern, fyll overflaten ved hjelp stainable tre fyllstoff og sparkel.

Til slutt, et lag med primer ferdig din PREP arbeid. Paint behandlinger påføres unprimed overflater vil ikke vise så sterkt eller vare så lenge.

Behandle Furniture

Paint behandlinger er avhengig av hva slags utseende du ønsker å oppnå. De har imidlertid en åpenbar likhet. Hver behandling benytter maling og malekoster, så lager opp før du begynner.

For en naturlig, tre-tonet behandling, bare male på et tynt lag med klarlakk. HGTV hjemmeside forteller at mange ønsker å være maling prosjekter slå inn rustikt tre stykker når den gjør-det-yourselfer ser hvor vakker tretoner er under eksisterende maling.

En enkel, monokromatiske maling behandling er bra for en moderne, rene utseende. Det grunnleggende konseptet i denne behandlingen er ganske selvforklarende, med én farge malt over hele møbel. Små tilpasninger til denne generelle ideen, men kan legge til ekstra visuell interesse for alle som liker mer eklektisk møbler. Prøv maleri fleste av møblene i én farge, men så pynte den med små linjer med kontrastfarge nær kantene eller maskinvare for en håndlaget, tilpasset utseende. Hvis møblene har skåret eller gravert elementer, bør du vurdere å fylle ut dette detalj arbeidet med en annen farge for videre kontrast.

For en enda dristigere utseende, naturskjønne maling behandlinger er et flott alternativ. Selv om denne type behandling synes kompliserte, sjablonger gjør det lett for selv en nybegynner DIY entusiast for å legge til en dekorativ bilde til et gammelt møbel. Stor sjablonger, tilgjengelig på mange håndverk butikker, tillater relativt komplekse design kan lett malt på store møbler, for eksempel dressers eller bokhyller. Mindre sjabloner kan brukes til å sprite opp setet eller rygg på stoler og benker.


Relaterte artikler


hvor å fjerne en flekk fra skinn
hvordan å lage en pult fra en dør
hvordan prisen en antikk maple toalettbord
hvordan du handler for møbler i New York
hvordan bygge et loft seng med skrivebord
hvordan å sterilisere en antikk slakter blokk tabellen
hvordan du bytter recliner håndtak
hvordan du kan dekorere et soverom makeup tabell
om sovende sofaer
hvor mye stoff trenger jeg å lage en Slipcover?