nye bruksområder for en gammel underholdningssenter

nye bruksområder for en gammel underholdningssenter

Underholdning sentre er spennende når du først kjøper dem, og du er ivrig etter å sette dem opp og fylle dem med TV, stereoanlegg, DVD-spillere og en og annen plante. Når de mister sin nytteverdi eller få deg noe nytt å holde alle dine underholdning utstyret de ofte bli kastet ut eller bli verft salg fôr. Disse gamle møbler kan imidlertid ha nytt liv i dem

Hyllesystem

Bruk tre for å bygge hyller . Du kan ta hvilken som helst flat overflate og gjøre en bokhylle ut av det kjøper å kjøpe bokhyllen holders fra din favoritt hjemmet butikken. Bare installer holderne på den flate overflaten og du har en fin hylle.

Gjør det hele inn i en bokhylle. Du må kanskje legge bookends å holde noen bøker på plass. Det kan være lurt å legge ekstra hyller til den store mellomrom.

New Møbler

Bruk underholdningssenter som dresser. Du trenger ikke å ha skuffer kan du bare sette deg klærne kastet på hver hylle. Det vil sørge for enkel tilgang til klærne så lenge du beholder klærne ryddig.

Få underholdningssenteret inn i en datamaskin desk. Du må kanskje ta den øverste delene av hvis sentrum er for høy. Du kan også være lurt å fjerne deler av sentrum nederst på senteret for å gjøre plass til en stol for å passe under.

Move On

Hvis du ikke ønsker å slå din gamle underholdningssenter inn møbler du kan enten rive den opp og slå den inn i abstrakt kunst eller donere den til en brukt-element butikken som Goodwill.


Relaterte artikler


hvordan du rengjør utendørs tømmer møbler
hvordan veggtepper uten å ødelegge veggene dine
hvordan man kan kjøpe stoppede møbler
hvordan å gi en vanlig hall bord et nytt utseende
hvordan du kan innrede en dorm room
hvordan man kan kjøpe hotell møbler
hvordan å lage en kommode av papp
Hvordan velge den perfekte sofaen
hvordan å bygge en pub tabell
hvordan du har teft i hjemmet ditt med log bokhyller