om vann senger

om vann senger

Selv om vannsenger er ikke lenger så populære som de pleide å være, er de fortsatt en ideell seng for millioner av mennesker som ønsker å sove på en madrass som er i samsvar med kroppen sin. Vannsenger likte deres sterkeste salg i 1970 og 80-tallet da de første begynte å bli populære. I løpet av den tiden, så folk vannseng som en ny og interessant måte å sove komfortabelt

Historie

Det første vannseng ble opprettet i 1800 av en lege ved navn Neil Arnott. Legen designet sengen for å holde sengeliggende personer fra å få sengen sår. Den vannseng skulle brukes som et hjelpemiddel healing, men i dag vannseng brukes av friske personer som bare ønsker en fleksibel madrass. I starten var vannseng kalt hydrostatisk sengen. Selv om vannseng ble oppfunnet av Neil Arnott, ble det patentert av Dr. William Hooper i 1883. Han ønsket å skape en madrass som ville lette liggesår samt varm sine pasienter.

Effekter av vannsenger

Det flotte med en vannseng, er at den følger den eksakte formen på en persons kropp. Dette er en av de viktigste fordelene ved å ha en vannseng-det jevn fordeling av trykk som en person mottar. Fordi trykket er fordelt likt, kan det vannseng også brukes for tilbake behandlinger.

Oppvarmet vannsenger har muligheten til å forbedre sirkulasjonen samt redusere sårhet i musklene. Det kan også hjelpe med leddgikt. Disse fordelene gjør at vannseng å tjene som medisinske møbel som sin første oppfinneren mente den skulle være.

vannsenger Are er mer hygienisk

vannsenger litt mer hygienisk fordi madrassen kan enkelt vaskes med såpe og vann. Dette holder støv partikler og annet rusk fra akkumuleres i madrassen. Ifølge den britiske vannseng Association, eliminering av støv midd og andre støv partikler kan hjelpe mennesker som lider av astma og allergi.

Misforståelse

En misforståelse som folk har om vannsenger er at de kan få sjøsyk mens du ligger på en vannseng. Heldigvis har en vannseng ikke føles som å være på en båt fordi den ikke henger ned eller bøye. Sengen skal konsekvent kontur til formen på kroppen.

En annen misforståelse om vannsenger er at de kan sprekke. Dette skjer svært sjelden, og normalt ville bare skje over en lengre periode. For å holde sengen de sprekker, er vannet omgitt av vinyl og andre beskyttende stoffer. Disse materialene holde vannet intakt og fordeler trykket jevnt, noe som hindrer søl.

vannsenger og Levetid

vannsenger har en levetid som andre madrasser ikke har. Tradisjonell madrasser begynner å synke, flate og herde over tid. Vannsenger varer lenge, fordi vannet ikke slites ut, og sengen er i stand til å bedre holde formen. Levetiden til en vannseng er om lag 10 til 15 år hvis den er vedlikeholdt skikkelig.

The Modern vannseng

Kvaliteten på vannsenger har blitt mye bedre siden 80-tallet da sengen var mest populære. Da vannsenger ble først introdusert, syntes madrassen ustabil og ville gjerne skvalpe rundt. Dagens senger er konstruert med en fastere overflate. På 80-tallet var vannsenger mer fleksibelt, fordi de ble bygget nesten utelukkende av vann. Moderne vannsenger er laget av en utjevnet prosentandel av luft, vann og skum. Denne konstruksjonen skaper en vannseng med mykere sider, mindre bølger og bedre støtte for ryggen.


Relaterte artikler


hvordan å forbedre støtten av sengen slats
hvordan å bestemme om du vil Trekke en sofa
hvordan du kjøper stokk for vevde stoler
hvordan ennå antikke jernsenger
hvordan å teste og kjøpe en pute
hvordan komme riper ut av skinn møbler
hvordan du kan dekorere et barns soverom strand
hvordan å lage en rustikk headboard
hva som forårsaker bedbugs?
hvordan å lage en bokhylle headboard