omsorg for skinnstoler

omsorg for skinnstoler

En skinnstol gir rommet en stilig og elegant utseende. Men å ha en slik kvalitet møbel også krever oppmerksomhet for å holde det rent og hindre skade på signaturen din brikke. Heldigvis er det ganske enkelt å holde skinnstol ser bra

Rengjør jevnlig

Rengjør skinnstol å holde den ute. nye. Bruk en tørr klut eller støvsuger med en børste. En mikrofiberklut fungerer godt for ukentlig støvtørking. Ved å rense stol på en jevnlig basis, vil det hjelpe å holde skinne. Rengjør stolen på en ukentlig basis. Men hvis det er en søler, tørk det opp umiddelbart med en papir håndkle eller absorberende klut.
Unngå å bruke ammoniakk altfor ofte som den kan visne stolen. Også bruke for mye såpe og vann ofte kan slite på overflaten og ned og forårsake sprekker. Bruk en renere designet spesielt for den type skinn.

Fikse Riper og retusjere dine Chair

Din skinn møbler kan få riper eller slitte over tid. Men skinn er kjent for å være tilgivende og disse riper blekner over tid og bli mindre merkbare. Hvis du har til å håndtere en dyp ripe, kjøpe skinn farge eller en touch-up kit fra en lokal møbelforretning. Kjøp den fargen som passer best for din stol. Hvis stolen er en uvanlig farge, prøv en skomaker butikken for et bredere spekter av farger.
Hvis du har andre møbler i skinn foruten stolen, merke kits for å sikre at den tilhører riktig møblet.

Beskytte lær

Hold stolen vekk fra sollys og varmen fra en peis. Leather stammer fra et dyrs hud og akkurat som deg eller meg, hud og lær ikke holde opp til overflødig sol eller varme. Hvis stolen er påvirket av sollys, bruke en conditioner (som anvist) for å holde skinnet fuktes.
Hvis du bruker stolen daglig, flytte til en annen plass i rommet til å gi regelmessig vedlikehold for å møblene dine. Ved å gjøre dette, kan du forlenge levetiden til stolen din.
Når du kjøper en stol, spør selgeren om skinn selv og måter å holde det ser ny. Denne informasjonen er viktig fordi skinn kommer fra ulike steder og blir behandlet på forskjellige måter, og kan kreve ulik skjøtsel. Noen møbler butikker tilbyr også garantier mot skader på møbler. Hvis sofaen er dyrt, kan dette være verdt å vurdere.


Relaterte artikler


hvor du skal kjøpe en tiki bar
hvordan bygge en dekorativ lagring ottoman
hvordan å bygge en kuriositeter hylle
hvordan du velger et moderne sofa
hvordan å vedlikeholde stoppede møbler
hvordan gjøre slipcovers for en sofa
hvordan komme flekker ut av mikrofiber møbler
hvordan å kjøpe en terrassevarmeren
hvordan du oppretter en blomst power soverom
Hvordan lager jeg en prinsesse seng?