tre hyller ideer

tre hyller ideer

Det er nesten like mange ideer og måter å gjøre hyller av tre ettersom det er blader på et tre. En enkel hyller ideen kan ofte være enkelt endres til å passe en spesiell dekor stil eller funksjonelle behov. Avhengig av installasjonen, og trenger, kan tre hyller være laget av noe så enkelt som murstein og tre

Du trenger:.
Skisse padGraph papir

Bricks Boards <.

Den mest grunnleggende formen for tre hyller bruker ikke noe mer enn tyngdekraften som et feste. Murstein, cinder blokker, glass blokker, eller andre tunge faste plassen gjenstander kan brukes som den vertikale støtter for hyller. Å gjøre denne typen av tre hyller er like enkelt som å plassere to blokker glass på gulvet med en hylle på toppen. To mer glass blokker over de to første og en annen hylle, og du er på vei til en enkel bokhylle. Styrene i hyllene kan males med en oljebasert lakk eller andre harde underlag maling eller beis, eller kan til og med stå naturlig og uferdig for en mer rustikk utseende. Fordi det er holdt sammen av kreftene fra tyngdekraften, er denne typen hyller ikke bra på steder som har jordskjelv og må bli satt på et sted der det ikke vil bli slått over ende av barn eller kjæledyr.

Enkelt Festet Hyller

Noen veldig interessant hyller er gjort ved hjelp av en lignende teknikk til tegl og plater. I denne teknikken, er den støtter limt til sokkelen bunnen. Interessante hyller enheter kan lages ved hjelp av glass brus flasker og planker eller bruker hermetisering krukker og boards. En annen variant av denne ideen innebærer å bruke en 1 tommers dowel. Bor hull i fire hjørner av hyllene, passerer dowel gjennom sokkelen overflaten. Lim og skru eller spikre hyllen til dowel, plassere en større uborede hylle øverst.

Veggoppheng og bokhyller

Mange interessante tre hyller kan gjøres ved hjelp buttskjøter og lim. Hvis du bruker butt ledd, er det en god idé å forsterke skjøtene med et stykke av molding under sokkelen. Enkel veggmontering hyller kan gjøres ved liming to planker sammen til en slags av 1 /2 boks, og henger på 1 /2 boks fra veggen med øyet kroker eller kopp kroker.


Relaterte artikler


hva er en Cheval speil?
Slik finner brukte møbler
hvordan bygge møbler ben
hvordan gjøre slipcovers for en sofa
hvordan bygge en sovesal loft bed
hvordan å reparere en deflatert aero air bed
hvordan bygge underholdningssenter vegger
hvordan bygge en bambus tabell
hvordan man skal vurdere en online møbler forhandler
hvordan å plante Canna løker