hvordan du rengjør kjøkkenutstyr og hvitevarer

hvordan du rengjør kjøkkenutstyr og hvitevarer

Rengjøring kjøkkenmaskiner og kjøkkenutstyr er like viktig for renovasjon som det er for estetikk. Ingen ønsker å spise med skitne redskaper eller lage mat med skitne apparater. Tenker på de bakteriene vokser på skitne kjøkkenutstyr kan forårsake noen å gå kjører for å gjøre badet. Heldigvis, rengjøring kjøkken eks er ikke fullt så komplisert som det kan virke, og kan enkelt gjøres med riktige produkter og en liten albue fett

Du trenger:.
Varmt vann
. Antibakteriell såpe parabolen.
Ren oppvask-klut eller fille.
Gammel tannbørste.
Gummihansker.


en.
Fyll oppvaskkummen med varmt vann og legg et par pumper av antibakteriell såpe parabolen. Bruk gummihansker så varmt vann ikke plager huden og for å beskytte mot bakteriene på redskaper og apparater. Når vasken er omtrent halvfull, er du klar til å starte rengjøringen.
To.
Bløtlegg redskaper. Plasser redskaper i vasken og la dem suge i ca ti minutter før skrubbing følger. Dette løsner noen herdet smuss, fett, etc. Klem en liten mengde av antibakterielle såpe på en klut og skrubb redskaper, en om gangen. For kniver, ren med kniven vender bort fra deg og være forsiktig med den skarpe kanten. Bruk en tannbørste til å rengjøre veldig skarpe kniver. Tannbørster kan også brukes til gaffelen utstikkerne, som bust ta vare på plassen mellom utstikkerne. Rengjør skjeer med en vaskeklut, med fokus på hodet til skjeen (den delen du spiser med). Etter skrubbing grundig, skyll elementene med kaldt vann. La redskaper lufttørke i et fat rack eller på et rent håndkle på countertop.
tre.
Trekk apparater med tørre hender. Det er svært viktig å koble fra alle apparater før du rengjør dem. Apparater bør holdes borte fra væsker, som elektriske støt kan føre til. Når apparatene er koblet fra, er de trygge å rengjøre. Noen apparater har deler som kan senkes og deler som trenger å bli fuktig. Senk og vaske delene du kan med en såpe vaskeklut, skyll og la dem tørke. For deler som ikke kan under vann, bruk en fuktig, såpe vaskeklut å tørke apparatet. For skitt som er vanskelig å fjerne, bruk en tannbørste med litt såpe på busten. En ren vaskeklut kan brukes til å tørke av elementet med kaldt vann etter rengjøring. Brødristere, mikrobølgeovn og blenderen baser bør ikke legges mindre elementet spesifikt sier at den er vanntett.
Fire.
Legg til litt ekstra gnisten til hvitt apparater med baking soda. CreativeHomemaking. com anbefaler å bruke 1 /4 kopp av natron med varmt vann for å fjerne misfarging fra hvite apparater. Skrubb blandingen med en klut eller tannbørste og skyll med kaldt vann. Baking soda kan også blandes med eddik å fungere som en deodorizer. Løs opp 1 /4 kopp natron og en kopp eddik i en liter vann. Overfør blandingen i en sprayflaske og bruk i ovner, mikrobølgeovn, kjøleskap og frysere.


Relaterte artikler


installere et digitalt ovn termostat
vaskemaskinen reparasjon verktøy
hvordan du lagrer hefter for hvitevarer
hvor å fjerne flekker fra rustfritt stål oppvaskkummer og hvitevarer
hvordan du legger glans til rustfritt stål hvitevarer
hvordan du rengjør kjøkkenutstyr og hvitevarer
hvordan å kalibrere et digitalt termometer
er det verdt pengene å reparere et digitalt kamera?
hvordan du rengjør stål hvitevarer
aku-rite digitalt termometer