installere et digitalt ovn termostat

installere et digitalt ovn termostat

Nøkkelen til å installere en digital ovn termostat er å vite hvilken type HVAC (oppvarming, ventilasjon og air condition) som du har, og å kjenne bransjen anerkjente forkortelser for de typer av utstyr-forkortelsene er stemplet på termostaten terminal blokk. Ledningene fra utstyret ender ved digital termostat plasseringen. Hvis du kjenner kodene, kan du koble ledningene til termostaten. Resten er bare et spørsmål om å feste digitale ovnen termostaten på veggen og konfigurere den.

Du trenger:
Bor og bits
. Skruer og plugger.
Skrutrekkere.
Wire strippere.
 


en.
Slå av strømmen på husholdningsnivå sikringsskapet eller sikring panel.
To.
Fjern sikkerhet skruen som holder termostaten veggfeste plate til kontrollen hodet. Separate veggfestet plate fra kontrollen hodet. Bor hull for veggpluggene. Skru veggfestet plate til veggen, slik at ledninger for å trenge inn i tomrommet i midten av tallerkenen.
Tre.
Identifiser ledningene fra ovnen på plasseringen av termostaten. Ledningene fra ovnen er ofte rød og legger til terminalen merket "R. " Strip den røde ledningen til å forlate en fjerdedel av en tomme av nakne wire, setter ledningen inn i terminalen blokk og stram til skruen.
Fire.
Gjør eventuelle andre koplingsforbindelsene mellom VVS-utstyr og termostat. "C" står for Common, og er ofte svart. Bruk instruksjonsark (se nedenfor) for annen industri-bred forkortelser. Knepp rekkeklemmen på kontrollen hodet er pinner.
Fem.
Slå strømmen på igjen, trykker du på digitale ovnen termostaten's "Set" knappen --- det er vanligvis på baksiden --- og konfigurere termostaten til ovnen oppsett du har. For eksempel: Konvensjonelle med en Fan. Kjør gjennom konfigurasjonen menyen og angi andre verdier, som temperatur og døde sonen.
6.
Fest kontrollen hodet i veggen plate og påføre sikkerhetsskruen.
 Relaterte artikler


hvordan du legger glans til rustfritt stål hvitevarer
hvordan du rengjør stål hvitevarer
hvordan du rengjør kjøkkenutstyr og hvitevarer
Hvordan kan jeg stille klokken på en taylor digitalt termometer 1434?
installere et digitalt ovn termostat
hvor å fjerne flekker fra rustfritt stål oppvaskkummer og hvitevarer
er det verdt pengene å reparere et digitalt kamera?
aku-rite digitalt termometer
vaskemaskinen reparasjon verktøy
hvordan å kalibrere et digitalt termometer