vaskemaskinen reparasjon verktøy

vaskemaskinen reparasjon verktøy

reparere en vaskemaskin vil ikke forlate deg opphisset hvis du har de riktige verktøyene. De fleste vaskemaskin reparasjoner utføres av et hus krever verktøy som finnes i vanlig hjem-reparasjon verktøykasse. Hvis du ikke allerede har noen av de verktøyene som kreves for å reparere en vaskemaskin, ta en mulighet til å lære hvilke verktøy som er mest nyttig å reparere apparater. Det er bedre å bruke ekstra for kvalitet verktøy enn å ringe en dyr reparasjon profesjonell rett og slett fordi verktøyene er ikke opp til jobben.

 

 


 

skiftenøkkel

En justerbar skiftenøkkel kan foreta den første jobben med å slå av vanntilførselen gå mye lettere. Slangene må være stramt for å lette jobben med å gi vann uten lekkasje, men at samme tetthet kan gjøre slangene vanskelig å fjerne. Skrunøkkelen gir utnytte at du ikke kan få ved å bruke bare hendene.

Skrutrekker

En skrutrekker er et enkelt verktøy som brukes til å fjerne skruene kobler panel som dekker vaskemaskinen. Først fastslå om skruene krever flatt eller Philips skrutrekker. En skrutrekker er også brukt til å fjerne inntak av for rengjøring. En magnetisert skrutrekker er definitivt en fordel når du arbeider med gapende hull av en vaskemaskin som kan svelge løse skruer.

Multi-Meter

En multi-meter er nyttig for feilsøking skiver når du trenger å teste vannet blande ventil for kontinuitet. Det er viktig å teste begge parene av terminaler for å avgjøre om det er kontinuitet i ventilen.

Tenger

Tenger brukes i vaskemaskinen reparasjon og vedlikehold for å skru vannslanger fra vannet blandeventil. Før du bruker tang til å skru av vannslangen kontakter, sjekk for bøying eller vridning i slangen.

Hammer eller Mallet og kaldmeiselen

Enten en hammer eller klubbe kan komme godt med å fjerne mutteren som fester trommelen på vaskemaskinen til skaftet på agitator. Wedge en kaldmeisel inn i et av låsemutteren hakk, og slå låsemutteren med ditt valg av stump kjøring instrument for å flytte mutteren i mot klokka. Gjennomtrengende olje kan smøre låse mutteren hvis slående med en hammer eller klubbe er ikke nok til å flytte den.

Rubber Tube

En gummi rør brukes i vaskemaskinen reparasjoner for å teste vannet nivåbryter montering. Vannstanden bryteren må være i "full" stilling. Trekk luftslangen utenfor havnen av vannstand bryteren, og legge ved en kortere gummi tube som du blåser forsiktig. En klikkelyd vil varsle deg når bryteren turer til "full" stilling. Bruk multi-tester en gang å teste kontinuitet.

Bucket

En bøtte er til tider den beste vaskemaskinen reparere verktøyet tilgjengelig. Hvis reparasjonen krever fjerning sitter vann fra innsiden av trommelen, istedenfor å tvinge den ned avløpsslangen, bruke bøtte for å tømme trommelen. Du kan også bruke bøtte til å lagre skruer og andre småting du ikke vil miste.Relaterte artikler


aku-rite digitalt termometer
Hvordan kan jeg stille klokken på en taylor digitalt termometer 1434?
vaskemaskinen reparasjon verktøy
hvordan du lagrer hefter for hvitevarer
hvordan å kalibrere et digitalt termometer
hvordan du legger glans til rustfritt stål hvitevarer
hvordan du rengjør stål hvitevarer
er det verdt pengene å reparere et digitalt kamera?
hvordan du rengjør kjøkkenutstyr og hvitevarer
hvordan du rengjør rustfritt stål boblebad hvitevarer