Listen over miljøvennlige hvitevarer

Listen over miljøvennlige hvitevarer

Du trenger:
skrutrekker

Den teknologiske Løpet er pløying fram så mange produsenter er rushing å være ledende i bransjen med grønne, effektive apparater som sparer penger og tid. . Under denne rush, er sannsynligheten for selskapene lovende miljømessige egenskaper, som ikke alltid sant på vei oppover. En av de beste måtene å bekrefte om en enhet er et øko-apparatet hvis det er Energy Star-og EPEAT sertifisert

Vaskemaskiner

The Haier WasH2O har skapt en ny tilnærming til klær vask -. Uten vaskemiddel. Den bruker kjemi å kvitte behovet for kreftfremkallende kjemikalier som finnes i de fleste vaskemidler. Det bryter ned vannmolekylene til OH-og H +-ioner. OH-renser klærne ved å tiltrekke og holde flekker, mens H +-ioner sterilisere klær. Pr. 2010 er det kun tilgjengelig i Frankrike, men er å utvide til andre land.

Frokost Maker (Coffee, Toaster, Egg-frityrkokeren)

Denne maskinen laget av Hong Kong Electric Appliances Co, Ltd kombinerer en kaffetrakter, egg komfyr og brødrister i ett, noe som sparer tid, kjøkkenbenken plass og ditt hjem energi. Dette apparatet bruker bare 1150 watt, noe som er typisk for en standard brødrister ovnen. Dette erstatter behovet for å ha tre separate apparater som arbeider på samme tid og effektivt benytter overskuddsvarme fra brødristeren for å bistå i matlaging egget.

Kjøleskap

Sun Frost kjøleskap går på 80 prosent mindre energi enn de fleste kjøleskap. Den har en effektiv kjøling prosess. De fleste kjøleskap har stripe ovner i dørene "pakningen området tørke kondens, som øker energibruken av kjølesystemet. Dette kjøleskapet eliminerer behovet av en ovn ved hjelp av spillvarme som genereres fra kondensatoren å fungere som en ovn, og dermed redusere energi som det ellers ville trenge for et varmeapparat. I tillegg har den en passiv fordamper og stor overflate kondensatoren som eliminerer behovet for en fan. Kondensatoren er toppmontert lett tilgang til den for periodisk renhold, som opprettholder energieffektivitet.


Relaterte artikler


hvordan å forkaste gamle potter og hvitevarer
installere et digitalt ovn termostat
er det verdt pengene å reparere et digitalt kamera?
hvordan du legger glans til rustfritt stål hvitevarer
hvordan du beregner strømforbruket på hvitevarer
hvordan å kalibrere et digitalt termometer
hvordan du rengjør rustfritt stål boblebad hvitevarer
Hvordan kan jeg stille klokken på en taylor digitalt termometer 1434?
hvordan du kan spare penger kjøpe hvitevarer
vaskemaskinen reparasjon verktøy